Άρθρα

Έτοιμοι για παραλία;

Τα γυναικεία μαγιό της Minerva είναι η τέλεια επιλογή για το φετινό καλοκαίρι! Σε τιμές που θα σας εκπλήξουν, είναι διαθέσιμα σε υπέροχα χρώματα και γραμμές άψογης εφαρμογής. Είτε έχετε μικρό, είτε μεγάλο στήθος, είτε οι καμπύλες σας ενδείκνυνται για plus size σχέδια, εκεί θα βρείτε ό,τι αναζητάτε για να κάνετε το καλοκαίρι του 2024 ξεχωριστό! Μπικίνι, ολόσωμα, αλλά και beachwear για ολοκληρωμένες εμφανίσεις στην παραλία, με παιχνιδιάρικα βολάν ή με έναν ώμο, σας περιμένουν σε τεράστια ποικιλία για να επιλέξετε εκείνο που θα αναδείξει το στιλ σας. Όλα τους είναι, άλλωστε, κατασκευασμένα με υφάσματα άριστης ποιότητας, που προέρχονται από επώνυμους οίκους υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών με πιστοποιητικά ποιότητας. Επωφεληθείτε από τη δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€ και αποκτήστε το δικό σας πραγματοποιώντας την αγορά σας online!

Μαγιό μπικίνι για καυτό beach look!

 Μαγιό μπικίνι push up, double push up, τριγωνάκι, μπουστάκι, strapless ή bralette; Όποιο στιλ και αν προτιμάτε, η Minerva ικανοποιεί κάθε ανάγκη και κάθε γούστο. Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή της σε γυναικεία μαγιό και επιλέξτε κάποιο σετ ή συνθέστε το δικό σας αγαπημένο με μεμονωμένα κομμάτια. Βρείτε, για παράδειγμα, το πάνω μέρος με αποσπώμενη ενίσχυση ή χωρίς και με μπανέλα ή χωρίς και συνδυάστε το με το κατάλληλο κάτω μέρος επιλέγοντας slip σε culotte, string, hipster, rio, tanga ή Brazilian.

 

Ανδρικά μαγιό για κάθε στιλ!

     

Τα ανδρικά μαγιό της Minerva είναι εξίσου εντυπωσιακά με τα γυναικεία και θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Μονόχρωμα ή με μοντέρνα σχέδια και ζωηρά μοτίβα με ευφάνταστα prints, σας περιμένουν για να επιλέξετε το δικό σας. Σε γραμμή βερμούδα, όλα τους είναι από ελαφρύ ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και επιτρέπει ελευθερία κινήσεων. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το minerva.gr, επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές και αποκτήστε το μαγιό που σας χαρίσει τις πιο στιλάτες καλοκαιρινές στιγμές στην παραλία!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button