Άρθρα

Πεινάει κανείς;

Η ξηρά τροφή σκύλου είναι η πιο δημοφιλής διατροφή των σκύλων και στο Pet Heart Shop θα τις βρείτε σε τεράστια επώνυμη ποικιλία. Σκυλοτροφή για κουτάβια, ενήλικα και υπερήλικα, αλλά και για στειρωμένα σκυλιά, διατίθεται σε προσιτές τιμές για κάθε ανάγκη. Είτε θέλετε το σκυλάκι σας να χάσει βάρος, είτε να διατηρήσει τη μυϊκή του μάζα, είτε χρειάζεται ειδική διατροφή, στο Pet Heart Shop θα βρείτε τα πάντα. Επιλέξτε τροφές πλούσιες ή πιο φτωχές σε πρωτεΐνη, με χονδροϊτίνη, grain free και gluten free, premium ή πιο οικονομικές, κατά της τριχόπτωσης, για ευαίσθητο στομάχι, για νεφρική ανεπάρκεια ή δερματικά προβλήματα και εξασφαλίστε την υγεία του πιο πιστού σας φίλου. Κι αν θέλετε να τον έχετε και απόλυτο ικανοποιημένο, η μεγάλη ποικιλία του Pet Heart Shop περιλαμβάνει τροφές με κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, σολομό, αρνί, κουνέλι, ελάφι, για να επιλέξετε εκείνη που του αρέσει περισσότερο!

 

Ξηρά τροφή γάτας για γάτες… χαμογελαστές!

 Η ξηρά τροφή γάτας που θα συναντήσετε στο Pet Heart Shop είναι οικονομική, super θρεπτική και ενδείκνυνται για κάθε ηλικία. Για γατάκια, ηλικιωμένες ή και στειρωμένες γάτες, που έχουν ευαίσθητο δέρμα ή στομάχι ή που πάσχουν από παθήσεις των νεφρών ή του ουροποιητικού. Επίσης, υπάρχουν και γατοτροφές με χαμηλά λιπαρά για γάτες με παχυσαρκία, όλες διαθέσιμες σε προσφορά, σε συσκευασίες 10kg, 15kg ή 20kg και σε μεγάλη γευστική ποικιλία, όπως γαλοπούλα, βοδινό, αρνί, κουνέλι, κοτόπουλο, ψάρι, πάπια κ.ά.

Pet Shop στο Περιστέρι, για… πλήρη εξοπλισμό!

Pet Shop στο Περιστέρι; Το Pet Heart Shop, όπου θα βρείτε οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα για τα αγαπημένα σας κατοικίδια. Αξεσουάρ, τροφές, προϊόντα υγιεινής και άλλα πολλά, σας περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία και μοναδικές προσφορές! Επισκεφθείτε σήμερα το φυσικό κατάστημα ή το online pet store με ένα click στο petheartshop.gr και προμηθευτείτε όλα όσα χρειάζεστε, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button