Πολιτισμός

Αποστολή του Λυκείου των Ελληνίδων Ηρακλείου Κρήτης επισκέφθηκε το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης

Τη Δευτέρα, 24/6/24, επισκέφθηκε το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης, η αποστολή του Λυκείου των Ελληνίδων Ηρακλείου Κρήτης κατά την επιστροφή τους από την Ορεστιάδα, όπου συμμετείχαν στο εκεί 1ο φεστιβάλ Πολιτισμού και με προορισμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και από εκεί για το Ηράκλειο.
Τους υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Ευτέρπη Στάντσιου, η Β’ Αντιπρόεδρος και Έφορος Ιματιοθήκης, κ. Φανή Κυριακίδου, η Γεν.Γραμματέας, κ.Ζωή Συμεωνίδου και η Έφορος Χορού, κ. Ελπίδα Ζαλιμίδου, μαζί με τους χοροδιδασκάλους, κ. Κυριάκο Αθανασιάδη και Κωνσταντίνο Ρώσσογλου, αλλά και χορευτές, και οι οποίοι αναφέρθηκαν στις δράσεις του Λυκείου, στην ιστορία του κτιρίου του, τους ξενάγησαν στο Εκθετήριο Ελληνικών Παραδοσιακών Ενδυμασιών, αλλά και στην πλούσια ιματιοθήκη του.
Τα μέλη του Δ.Σ του Λυκείου των Ελληνίδων Ηρακλείου, κ. Έλενα Καρατζή, Ρίτσα Ταμπακάκη και Κάλλια Αγαπάκη, όπως και οι χοροδιδάσκαλοι, κ. Λόλα Μελιτσοπούλου και Στέλιος Καρλάκης, που τους συνόδευαν και οι χορευτές, εξέφρασαν τις άριστες εντυπώσεις τους από την οργάνωση, αλλά και τον πλούτο των Ενδυμασιών που διαθέτει το Λύκειον της Ξάνθης, τους ευχαρίστησαν για τη σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα συνάντησή τους, υποσχέθηκαν αμοιβαία συνεργασία και ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία, ευχόμενοι όλοι σύντομα να συναντηθούν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button