Αγώνας Σπόρ

“ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ! “

Καλό Μήνα με νέους στόχους για την νέα μας σεζόν!

𝗡𝗘𝗪 𝗦𝗘𝗔𝗦𝗢𝗡 𝗖𝗔𝗥𝗗 𝟮𝟬𝟮𝟰-𝟮𝟬𝟮𝟱
Παίξε…μαζί μας σε έναν αγώνα διαρκείας για την επιστροφή!
 Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει πώς από σήμερα 01/07 τίθενται προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας για τους φιλάθλους της ομάδας μας.
Η απόκτηση των καρτών διαρκείας πραγματοποιείται στα πλαίσια οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου.
Δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους ως μέλος στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας που θα πραγματοποιούνται στο ιστορικό μας γήπεδο  για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Παράλληλα κάθε ενεργό μέλος που έχει ανανεώσει την ετήσια συνδρομή του θα έχει την δυνατότητα προμήθειας μιας κάρτας διαρκείας που θα αποτελέσει το εισιτήριο του για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.
Η ομάδα μας στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει προχωρά στην κατηγοριοποίηση των καρτών διαρκείας.
Αναλυτικά :
 Η ΚΟΚΚΙΝΗ : Η γενική κάρτα διαρκείας που είναι στα 50 Ευρώ.
 Η ΛΕΥΚΗ : Η κάρτα διαρκείας που μπορούν να προμηθεύονται οι γυναίκες στα 20 Ευρώ.
 Η ΜΑΥΡΗ : Είναι η ειδική μας κατηγορία που περιλαμβάνει πολύτεκνους, φοιτητές, ανέργους και ένστολους στα 20 Ευρώ. Οι ανωτέρω σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να έχουν μαζί τους προς επίδειξη και το ανάλογο αποδεικτικό.
Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέρχονται δωρεάν στις αναμετρήσεις.
 Η απόκτηση των εισιτηρίων διαρκείας μπορεί να πραγματοποιηθεί από τα γραφεία του ΑΟΞ στο γήπεδο μας κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 18:00 – 20:00.
Γίνε συμμέτοχος στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την αγαπημένη μας ομάδα ! Σε θέλουμε δίπλα σε έναν αγώνα…διαρκείας ! Μαζί για την πόλη, μαζί για την ομάδα !

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button