Χωρίς κατηγορία

Μήνυμα Δημάρχου Ξάνθης ενόψει της Διεθνούς Ημέρας κατά της Χρήσης και της Παράνομης Διακίνησης Ναρκωτικών

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός ενόψει της Διεθνούς Ημέρας κατά της Χρήσης και της Παράνομης Διακίνησης Ναρκωτικών, δήλωσε:

“Σήμερα, στη Διεθνή Ημέρα κατά της Χρήσης και της Παράνομης Διακίνησης Ναρκωτικών, είναι σημαντικό να αναλογιστούμε τον αντίκτυπο που έχει η παγκόσμια αυτή πρόκληση στις ζωές μας και στο μέλλον μας. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη για δυναμική δράση και πρωτοβουλίες που ενισχύουν την προστασία και την πρόοδο της κάθε γενιάς.

Σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, φωταγωγούμε το Ρολόι της Κεντρικής μας πλατείας, ένα σύμβολο της πόλης. Αυτή η ενέργεια δεν είναι μόνο μια συμβολική κίνηση, αλλά είναι και η δέσμευσή μας στην ενημέρωση και την ενεργό δράση για την εξάλειψη των ναρκωτικών και των επιπτώσεών τους.

Επιπλέον, επικεντρωνόμαστε στην υποστήριξη των νέων μας μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που προάγουν την υγιή ζωή και τις θετικές επιλογές. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την πρόληψη, τη θεραπεία και την κοινωνική επανένταξη, με στόχο την κατασκευή ενός δυνατού μέλλοντος για όλους. Ας σταθούμε όλοι μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι, για ένα αύριο χωρίς ναρκωτικά.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button