Τοπικά νέα

Μωραϊτης: “Συνεχίζουμε την πορεία μας πιο δυναμικά”

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την εκ νέου υποψηφιότητα του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας «Επιχειρηματική Δράση – Αναπτυξιακή Πορεία» στις επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν στις 1 & 2 Δεκεμβρίου 2024.

Είμαι πολύ περήφανος που σε μία μακρά και πολύ δύσκολη περίοδο, των μνημονίων και της πανδημίας, κατορθώσαμε να αντισταθούμε με πυγμή, διαρκή και καθημερινό αγώνα, πειθώ, τεκμηριωμένες θέσεις, προτάσεις και δράσεις. Με την συσσωρευμένη πλέον εμπειρία μας, καταφέραμε να καταστήσουμε το Επιμελητήριο μας ισχυρό και αξιόπιστο συνομιλητή, εκπροσωπώντας το συμφέρον του τόπου, της κοινωνίας, του επιχειρείν και του Επιμελητηριακού θεσμού που υπηρετούμε και να δώσουμε λύσεις, όχι μόνο στα τοπικά προβλήματα αλλά και σε θέματα που αφορούν ολόκληρη τη χώρα (πνευματικά δικαιώματα).

Έχουμε προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό την κατάρτιση του νέου συνδυασμού. Όλοι οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο συνδυασμό μας είναι ευπρόσδεκτοι, με μία όμως προϋπόθεση. Εάν εκλεγούν θα πρέπει να αποδεχθούν ότι θα συνεχίσουν και θα παραμείνουν Ανεξάρτητοι, Ακομμάτιστοι και Αδέσμευτοι.

Η μοναδική δέσμευση που θα έχουμε είναι να υπηρετούμε τον τόπο και την κοινωνία, το επιχειρείν και τον Επιμελητηριακό θεσμό, ανταποδίδοντας την τιμή της εκλογής μας στους ανθρώπους που εκπροσωπούμε.

Μωραΐτης Στυλιανός

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Υποψήφιος – Επικεφαλής του Συνδυασμού
«Επιχειρηματική Δράση – Αναπτυξιακή Πορεία»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button