Αγώνας Σπόρ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ∆ΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ για την Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων

Αγαπητοί φίλοι του μπάσκετ,

Σας καλωσορίζω στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Ξάνθη και εύχομαι, αυτό το ελπιδοφόρο αθλητικό γεγονός να μας χαρίσει συναρπαστικές στιγμές, γεμίζοντας μας με υπερηφάνεια για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού.

Σε όσους έχετε έρθει από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να αγωνιστείτε ή να υποστηρίξετε τους αθλητές, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σας υποδεχόμαστε στην Ξάνθη, και σας προτρέπω όταν οι αγωνιστικές σας υποχρεώσεις το επιτρέπουν, να περιηγηθείτε στον υπέροχο ∆ήμο μας.

Η Ξάνθη, ένας τόπος γνωστός πανελληνίως για τη μακρά αθλητική της παράδοση, φιλοδοξεί, μέσα από πρωτοβουλίες όπως η συγκεκριμένη, να συνεχίσει να γαλουχεί τις ερχόμενες γενιές με τις πολύτιμες αξίες του ευ αγωνίζεσθαι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχή διοργάνωση, τους υπαλλήλους του ∆ήμου Ξάνθης, τους χορηγούς μας, τους εθελοντές, τις ομάδες και τους αθλητές, καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την εξαιρετική συνεργασία.

Ας χειροκροτήσουμε θερμά τους νεαρούς αθλητές μας, αναγνωρίζοντας ότι κάθε αγώνας είναι μια γιορτή και ας ευχηθούμε οι αγώνες να ολοκληρωθούν με υγεία για τους συμμετέχοντες και νικήτρια την καλύτερη ομάδα.

Με τις καλύτερες ευχές,
Ευστράτιος Κοντός

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button