Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ξάνθη: Το μήνυμα του μοναδικού επιζώντα

Μέσα στην βαθιά θλίψη που κυριαρχεί, υπάρχει όμως και ένα ευχάριστο νέο και αφορά, τον μοναδικό επιζώντα του Ι.Χ. τον 22χρονο Νίκο Μετοχιάτη, τον συνοδηγό, που εκτοξεύτηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να πέσει στην άσφαλτο να χτυπήσει στο κεφάλι αλλά να γλιτώσει τον θάνατο.

Η υγεία του σύμφωνα με πληροφορίες μας βαίνει διαρκώς βελτιούμενη, με δεδομένο ότι τα τραύματά του δεν απειλούν την ζωή του. Μέσω του evia online ο 22χρονος Ευβοιώτης Νίκος Μετοχιάτης, μίλησε για πρώτη φορά μετά από το τραγικό δυστύχημα, στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα:

“Είμαι συγκλονισμένος και βαθιά στενοχωρημένος για τον θάνατο των φίλων μου. Έμαθα για τον άδικο χαμό τους χθες Δευτέρα. Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς είμαι ζωντανός. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου, το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την εξαιρετική φροντίδα του και όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα. Πάνω από όλα ευχαριστώ τους δύο αδερφικούς μου φίλους τον Γιάννη και τον Δημήτρη Παπαγεωργίου. Ελπίζω σύντομα να είμαι τελείως καλά και να επιστρέψω στο αγαπημένο μου χωριό, για να ανταμώσουμε και πάλι.”

Οι καρδιακοί του φίλοι, με τους οποίους συνομίλησε το evia online μας είπαν ότι: “ο Νίκος είναι από τα καλύτερα παιδιά. Έχει χαρακτήρα μάλαμα. Αρχές, αξίες και είναι πιστός φίλος . Τον αισθανόμαστε σαν αδερφό μας και προσευχόμαστε στον θεό κάθε μέρα, να γίνει γρήγορα καλά και να είμαστε μαζί και δυνατοί όπως πριν. Πιστεύουμε, ότι δεν θα αργήσει η ημέρα αυτή, που για όλους μας θα είναι γιορτή.”

Ρεπορτάζ: Μαρία Καράπα-evia online

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button