Αστυνομικά Νέα

Θανατηφόρο τροχαίο με 4 νεκρούς στο 11 χλμ. της Παλιάς Εθνικής Οδού Ξάνθης-Καβάλας

ΙΧ κόπηκε στη μέση μετά τη σφοδρή σύγκρουση με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους

Πολύνεκρο τροχαίο σήμερα το πρωι στο 11χλμ. της Παλιάς Εθνικής Οδού Ξάνθης-Καβάλας στην περιοχή Τοξοτών

ΙΧ έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και  συγκρούστηκε μετωπικά  με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους από βιομηχανία της Ξάνθης. Από τη σφοδρη συγκρουση σκοτώθηκαν 4 επιβαίνοντες του  ΙΧ, 2 γυναίκες και 2 άντρες, ηλικίας 22-28 ετών

Τραυματίσθηκαν ο οδηγός και  3 επιβάτες του λεωφορείου και  βαριά ο πέμπτος επιβάτης, συνοδηγός του ΙΧ, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο και μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Αμεσα κινητοποιήθηκαν Αστυνομία,  Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Το δελτίο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης

Την 16-6-2024 και ώρα 07.55΄, στο 11ο χλμ της Eθνικής Oδού Ξάνθης – Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός και επέβαιναν ακόμη τέσσερα άτομα, συγκρούστηκε μετωπικά με Δ.Χ. λεωφορείο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και τριών επιβατών του αυτοκινήτου, εκ των οποίων μία 28χρονη αλλοδαπή, μία 22χρονη ημεδαπή και ένας 27χρονος αλλοδαπός, ενώ τραυματίσθηκαν ένας 22χρονος ημεδαπός επίσης επιβάτης του Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο 52χρονος ημεδαπός οδηγός του λεωφορείου και τρεις επιβάτες του λεωφορείου, εκ των οποίων ένας 39χρονος αλλοδαπός και δύο ημεδαπές, ηλικίας 57 και 24 ετών. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες MME οι άνδρες επιβαίνοντες στο όχημα, ήταν από τη Χαλκίδα και βρέθηκαν στην Ξάνθη για επαγγελματική υποχρέωση σε γνωστή βιομηχανία. Οι κοπέλες ήταν μια φοιτήτρια στην Κομοτηνή, με καταγωγή από τη Χαλκίδα και μια αλλοδαπή κάτοικος Ξάνθης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα, μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Xωρίς αισθήσεις ανασύρθηκαν, 2 γυναίκες και 2 άντρες, από ΙΧΕ όχημα, συνέπεια τροχαίου, στο ύψος του 11ου χλμ της Π.Ε.Ο. Ξάνθης-Καβάλας. Επιχείρησαν 10 πυροσβεστες με 4 οχήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button