Τρίτο Μάτι

Σοβαρά προβλήματα ύδρευσης στον Κένταυρο

Σε επιστολή του προς τα τοπικά ΜΜΕ, κάτοικος της περιοχής αναφέρει τα εξής:

“Σας γνωστοποίουμε τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το πρόβλημα ύδρευσης του Κενταύρου. 

Σας ενημερώνουμε ότι ο οικισμός του Κενταύρου στην περιοχή του Δήμου Μύκης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ύδρευσης, ιδιαίτερα ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Συγκεκριμένα, εδώ και αρκετές ημέρες παρατηρούνται διακοπές στην υδροδότηση της περιοχής, με αποκορύφωμα τη Δευτέρα 11/6/24, όταν ο οικισμός έμεινε χωρίς νερό για ολόκληρη την ημέρα.

Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση στους κατοίκους, ιδιαίτερα στους επαγγελματίες της εστίασης, οι οποίοι αδυνατούν να προσφέρουν τα προϊόντα τους και να ασκήσουν κανονικά τις δραστηριότητές τους, με αποτέλεσμα να υφίστανται σημαντικές οικονομικές απώλειες.

Δυστυχώς, οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν δώσει σαφείς απαντήσεις σχετικά με το πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα, ενώ η τελευταία ανακοίνωση αναφέρει ότι ο οικισμός του Κενταύρου θα παραμείνει χωρίς νερό από τις 11:00 έως τις 19:00 καθημερινά, μέχρι να βρεθεί λύση, έχοντας βρει το κολαϊ κλείνω την βάνα: γεμίζει η δεξαμενή… ανοίγω την βάνα: αδειάζει η δεξαμενή….

Ως κάτοικος Κενταύρου θα ήμουν ευγνώμων αν δημοσιευατε το κείμενο αυτό. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.”

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button