Η πρώτη φετινή βράβευση

Πρώτη βράβευση για ποδοσφαιριστή της SKODA ΞΑΝΘΗ τη φετινή αγωνιστική σαιζόν. Ο Εστεμπάν Σολάρι που ψηφίστηκε MVP της 8ης αγωνιστικής ημέρας από τους φιλάθλους (46,67%) βραβεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τον Πρόεδρο της ξανθιώτικης ΠΑΕ Άρη Πιαλόγλου. Ο Αργεντινός επιθετικός που με το χατ τρικ του στο 1-5 επί της Καλλονής έφτασε τα 7 γκολ στις 8 πρώτες αγωνιστικές τόνισε αμέσως μετά την βράβευση: “Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο κι ακόμη περισσότερο που βοήθησα ουσιαστικά την ομάδα μου να φτάσει στην επιτυχία με την Καλλονή.

Πρώτη βράβευση για ποδοσφαιριστή της SKODA ΞΑΝΘΗ τη φετινή αγωνιστική σαιζόν. Ο Εστεμπάν Σολάρι που ψηφίστηκε MVP της 8ης αγωνιστικής ημέρας από τους φιλάθλους (46,67%) βραβεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τον Πρόεδρο της ξανθιώτικης ΠΑΕ Άρη Πιαλόγλου. Ο Αργεντινός επιθετικός που με το χατ τρικ του στο 1-5 επί της Καλλονής έφτασε τα 7 γκολ στις 8 πρώτες αγωνιστικές τόνισε αμέσως μετά την βράβευση: “Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο κι ακόμη περισσότερο που βοήθησα ουσιαστικά την ομάδα μου να φτάσει στην επιτυχία με την Καλλονή. Η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή και πήραμε τους πρώτους βαθμούς μακριά από την έδρα μας. Χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου δεν θα κατάφερνα κάτι μόνος μου γι’ αυτό και τους αφιερώνω το κύπελλο του MVP.”

Από την μεριά του ο Πρόεδρος της SKODA ΞΑΝΘΗ υπογράμμισε: “Εύχομαι στον Σολάρι να είναι υγιής και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα γκολ. Ήταν η πρώτη μας φετινή διάκριση κι ευχόμαστε να έρθουν κι άλλες. Θέλουμε να είμαστε μία δυνατή ομάδα με διάρκεια.”

 

Απογευματινή προπόνηση

 

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την 9η αγωνιστική και τον εντός έδρας Σαββατιάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Ράινερ Μάουρερ και οι συνεργάτες του μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης έριξαν το βάρος στις ασκήσεις τακτικής ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές τους. Στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός πως οι Μάνταλος – Μαρίν μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

 

Διαιτητές

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής ημέρας. Τον Σαββατιάτικο αγώνα 15:00 αγώνα του SKODA ΞΑΝΘΗ Arena μεταξύ της ξανθιώτικης ομάδας και του Ατρόμητου θα διαιτητεύσει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ.Δημόπουλο Νίκο (ΕΠΣ Μακεδονίας) – Πασχάλη Γιώργο (ΕΠΣ Ηπείρου) ενώ 4ος θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος της ΕΠΣ Ηπείρου.

 

Κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό!

 

Η 9η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, 26, 27 και 28 Οκτωβρίου αντίστοιχα, αφιερώνεται για έβδομη συνεχή χρονιά στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία κατά του ρατσισμού, που υλοποιεί η FARE (Football Αgainst Racism in Europe), υπό την αιγίδα της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Ο πρόεδρος της Super League δήλωσε:

«Το μήνυμα της αλληλεγγύης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και του δικαιώματος στη διαφορετικότητα βρίσκει ιδανικό πρεσβευτή το ποδόσφαιρο. Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, με δεδομένη την κρίση αλλά και τα κοινωνικά προβλήματα που διογκώνονται εξαιτίας της, η πρωτοβουλία αυτή που λαμβάνει η διοργανώτρια αρχή -σε συνεργασία με τη FARE και υπό την αιγίδα της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης- για έβδομη αγωνιστική περίοδο, βοηθά στην αποδοχή της διαφορετικότητας από τους Έλληνες και τους μετανάστες μέσω του πιο δημοφιλούς αθλήματος, του ποδοσφαίρου. Στέλνουμε θετικά μηνύματα σε όλες τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα: Το ποδόσφαιρο λέει όχι στο ρατσισμό και στις κάθε είδους διακρίσεις! Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η κοινωνία μας, είναι θετικό να προβάλλονται πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη συμφιλίωση και την άμβλυνση των διαφορών, αξιοποιώντας την τεράστια δυναμική που έχει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Η Super League στηρίζει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα για όλους και στέκεται για μια ακόμα χρονιά αρωγός στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης της FARE, υπό την αιγίδα της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button