ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ 2009

Αγαπητοί μας,
το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» σας
ενημερώνει ότι για την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων του οικονομικού έτους 2009 προέβη στην έκδοση λαχειοφόρου αγοράς σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Αγαπητοί μας,


το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» σας


ενημερώνει ότι για την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων του οικονομικού έτους 2009 προέβη στην έκδοση λαχειοφόρου αγοράς σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Η αξία του κάθε λαχνού είναι 2€ και κληρώνεται ένα προκατασκευασμένο σπίτι 40 τετραγωνικών και αξίας 40000,00€ σύμφωνα με τον πρώτο αριθμό της 42ης κλήρωσης του λαϊκού λαχείου στις 20 Οκτωβρίου 2009. Μια ευγενική προσφορά της εταιρείας ΔΟΥΡΟΣ ΑΕ προς όλους τους οργανωμένους εθελοντές αιμοδότες. Όσα λαχεία διατεθούν από το σύλλογο της Ξάνθης θα παραμείνουν στο ταμείο του για τις λειτουργικές του ανάγκες.


Ελπίζουμε και εσείς να συμμετέχετε σε αυτή την ευγενική χειρονομία και να ενισχύσετε τον Σύλλογό μας, αγοράζοντας λαχεία της «ΑΓΑΠΗΣ», προκειμένου να ευοδωθούν οι σκοποί και οι στόχοι μας. Να είστε σίγουροι ότι η ενέργειά σας αυτή θα «πιάσει» τόπο και θα μας δώσει πλέον και την οικονομική δύναμη να προγραμματίσουμε νέες δράσεις για τα προσεχή έτη.


Επισημαίνουμε δε ότι όπως για τους αιμοδότες – μέλη μας «κάθε σταγόνα μετράει», τόσο και για τους αρωγούς και συμπαραστάτες μας «κάθε ευρώ μετράει».


Τέλος σας επισημαίνουμε ότι μπορεί σε όσους αγοράσουν μαζικά λαχεία να εκδοθεί βεβαίωση δωρεάς μαζί με Γραμμάτιο Είσπραξης τα οποία γίνονται δεκτά από τις Δ.Ο.Υ. προκειμένου να έχετε τις ανάλογες φορολογικές ελαφρύνσεις.


Με εκτίμηση


Για το Δ.Σ.


 


    Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας


Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης                                 Κωνσταντίνος Αθ. Σιωπίδης


 


Ειδικότερα λαχεία θα διατίθενται κυρίως από τα παρακάτω σημεία διανομής :


Πρακτορείο Λαχείων Νικόλαος Δαγκλής στην Ηρώων 53


Πρακτορείο Λαχείων Στέλιος Ναβροζίδης στην Κεντρική Πλατεία


Πρακτορείο Λαχείων Λάκης Παπαδόπουλος στην Μιχαήλ Καραολή


Πρακτορείο Λαχείων Λευτέρης Βαγδατλής στην 28η Οκτωβρίου  97


Πρακτορείο Λαχείων Χαρούλα Ανταμπούφη στην Πλατεία Ελευθερίας


Κατάστημα Η/Υ Easy Pc Δημήτριος Νικολαίδης στην Ανδρέου Δημητρίου 6


Φαρμακείο Πολύκαρπου (Πόλυ) Φωτιάδη στο Εύμοιρο Ξάνθης


 


Γραφεία συλλόγου επάνω από το Δημοτικό Πάρκινγκ


 


Μέλη του Δ.Σ. θα διαθέτουν επίσης λαχεία στην αγορά της Ξάνθης όπως και ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Λαχείου, δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης


κ. Νικόλαος Φωτιάδης.


 


Βοηθήστε και εσείς στο έργο μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button