Χωρίς Μαρκόφσκι με Παναιτωλικό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στις 19:30. Η ξανθιώτικη ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με τον Μάρκο Μαρκόφσκι ωστόσο, να είναι η μοναδική απουσία λόγω τιμωρίας καθώς είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στις 19:30. Η ξανθιώτικη ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με τον Μάρκο Μαρκόφσκι ωστόσο, να είναι η μοναδική απουσία λόγω τιμωρίας καθώς είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αφού έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες στην προπόνηση της Παρασκευής στην συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:
Ζοντί Βιβιανί, Μανώλης Μπέρτος, Δήμος Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρης Σουάνης, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Θοδωρής Βασιλακάκης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φλίσκας, Δημήτρης Κομεσίδης, Σπύρος Βάλλας, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Βλάσης Καζάκης, Μιχάλ Στάσιακ, Ρικάρντο Ντάνι, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button