ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥΛΙΟΥ

Η προχθεσινοβραδινή παρουσίαση του συνδυασμού του Χρήστου Πούλιου ήρθε να ταράξει τα νερά ης πολιτικής ζωής του τόπου. Νέα πρόσωπα, γεμάτα όρεξη πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό των “πολιτών για την αλλαγή”. Σύμφωνα με τον Χρήστο Πούλιο προέρχονται από όλους τους χώρους και έχουν όρεξη για δουλειά.

Η προχθεσινοβραδινή παρουσίαση του συνδυασμού του Χρήστου Πούλιου ήρθε να ταράξει τα νερά ης πολιτικής ζωής του τόπου. Νέα πρόσωπα, γεμάτα όρεξη πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό των “πολιτών για την αλλαγή”. 


Σύμφωνα με τον Χρήστο Πούλιο προέρχονται από όλους τους χώρους και έχουν όρεξη για δουλειά.


Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι άπειροι αλλά έχουν διάθεση για προσφορά μακριά από κομματικές ταμπέλες.


Ο ΑΓΩΝΑΣ συνομίλησε με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού



ΜΠΕΤΥ ΠΑΤΣΙΔΟΥ



Η κυρία Μπέτυ Πατσίδου, δημ. σύμβουλος της αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας την πρώτη παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού ανέφερε:


“Η πρώτη παρουσίαση του ψηφοδελτίου Πολίτες για την αλλαγή με τον Χρίστο Πούλιο κατέδειξε ότι η παράταξη έχει εμπλουτιστεί με αξιόλογα μέλη, με ικανούς και νέους ανθρώπους, με πολύ έντονη τη γυναικεία παρουσία, η οποία είναι απαραίτητη για να ανατραπεί η κατάσταση (η γυναικεία παρουσία στα δρώμενα του Δήμου είναι ελάχιστη) παρά το γεγονός ότι η γυναίκα πλέον είναι καταξιωμένη και ζει ακόμη πιο έντονα τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και της καθημερινότητας. Είδα ανθρώπους οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν μία έντιμη μάχη με απολύτως σύννομα μέσα, γιατί μόνο τέτοια μέσα χρησιμοποιούμε στην παράταξη πολίτες για την αλλαγή θεμιτά και σύννομα, που δεν υπερβαίνουν τις αρχές μας. Πρέπει να πάρουμε τον δήμο. Εάν αυτό δεν συμβεί σημαίνει ότι υπάρχουν σκοπιμότητες και μηχανισμοί που είναι μακριά από μας”


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ


Ο Δημήτρης Βορίδης από τα πρώτα στελέχη που ίδρυσαν τους “Πολίτες για την Αλλαγή”, παρόντας και αυτός μαζί με τους συνυποψήφιους του


Ανέφερε στον ΑΓΩΝΑ:


“Οι συνυποψήφιοί μου που παρουσιάστηκαν στο νέο ψηφοδέλτιο της παράταξης είναι μέλη της κοινωνίας, είναι άτομα που έχουν μεγάλη δόση αγανάκτησης για την διοίκηση του κ. Στυλιανίδη. Εκφράζουν την αντίδραση προς το παλιό και την προσδοκία του νέου. Είναι άτομα που απελευθερόνονται από την κοινωνία για να φέρουν το νέο, τις νέες ιδέες να αντιμετωπίσουν σε σύντομο χρόνο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να δώσουμε μία ώθηση αναπτυξιακή”.


Ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη.



ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


ΕΡΙΦΥΛΗ


Πολλά χρόνια πρωταγωνίστρια στον συνδικαλιστικό στίβο, αποφάσισε να αγωνιστεί και στον πολιτικό. Σχολιάζοντας τη συγκέντρωση και παρουσίαση των συνυποψήφιων της, είπε ότι ήταν μία συγκέντρωση γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό σε συνδυασμό με το τρακ των πρωτοεμφανιζόμενων.


“Πιστεύω ότι ήταν μία πάρα πολύ δυναμική παρουσίαση. Στο πρόσωπο όλων ήταν φανερή η προσπάθεια και η όρεξη για δουλειά, για να αλλάξει η κατάσταση στο δήμο, στην πόλη  στην οποία ζούμε, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά. Πιστεύω ότι η εμπειρία των παλαιότερων στα αυτοδιοικητικά, όπως οι κ. Ξυνίδης, Καλογερής κ.α., θα βοηθήσει και τους νεότερους έτσι ώστε να ενταχθούν πιο ομαλά σε όλη αυτή τη διαδικασία με το μέγιστο δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα”.



ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ


Από τον καθημερινό σκληρό του αγώνα στον επαγγελματικό  στίβο κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος με τους “Πολίτες για την αλλαγή” ο Σπύρος Μαζαράκης, προϊστάμενος στον ΟΑΕΔ. Απαραίτητος στην παράταξη αφού είναι γνώστης της πικρής αλλά πραγματικής εικόνας της πόλης μας που η ανεργία χτύπησε για τα καλά την πόρτα της. Του ζητήσαμε να σχολιάσει την παρουσίαση την δική του και των συνυποψήφιων του.


“Προχτές πραγματικά σαν νέος υποψήφιος είδα ότι ήταν η ατμόσφαιρα πολύ ζεστή, είδα πρόσωπα αποφασισμένα και χαμογελαστά και η πρώτη αίσθηση που έχω είναι ότι πραγματικά υπάρχει πνεύμα νίκης  για την παράταξη”



ΝΑΤΑΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΝΟΥ


Μία από τις νεότερες υποψήφιες της  παράταξης Νατάσσα Μεταλλινού, κόρη της Χαρίκλειας Μαργαριτοπούλου που προσφέρει μέσω του Ερυθρού Σταυρού στον συνάνθρωπο.


Ζητήσαμε από τη Νατάσσα Μεταλλινού να μας πει πώς είδε την παρουσία τη δική της και των συνυποψήφιων της.


“Συμμετείχα σε ένα πάρα πολύ καλό και ζεστό κλίμα και όπως είδατε όλοι σας υπάρχουν στην παράταξή μας πολλοί νέοι άνθρωποι όπως και εγώ.


Άνθρωποι που προέρχονται από πολλούς επαγγελματικούς κλάδους και έχουνε διάθεση και όρεξη για δουλειά που βλέπουνε την συμμετοχή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση όχι με στενά κομματικά κριτήρια.


Πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Ο συνδυασμός μας  θα βγει”.


Ακολούθως η κυρία Μεταλλινού ανέφερε ότι σκοπός όλης αυτής της προσπάθειας είναι να μπουν νέοι άνθρωποι στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του Ξανθιώτη.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button