Αγώνας Σπόρ

ΑΟΞ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ Β’ 6-0

Σε ματς που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών η ομάδα μας στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής επικράτησε του ΑΡΗ ΠΕΤΕΙΝΟΥ με σκορ 6-0. Η ομάδα μας πέτυχε το 3/3 έχοντας ήδη πραγματοποιήσει το ρεπό της την δεύτερη αγωνιστική και συνεχίζει δυναμικά για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Τερματοφύλακας ο Αραμπατζής, στα στόπερ οι Μοσχίδης και Κιουρτ, με μπακ τους Ανηπαρόπουλο δεξιά και Κιαχίδη αριστερά, στα χαφ ο Κρυστάλλης αμυντικός μέσος και μπροστά του οι Κουτσομιχάλης και Iντζέ Φικρή, σέντερ-φορ ο Μιχάλης Μαλαδένης με εξτρέμ τους Αποστολίδη και Λαζαρίδη.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 4′ κεφαλιά του Μοσχίδη μέσα από την περιοχή στην πρώτη προσπάθεια του ΑΟΞ, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Πετεινού Θαλασσινός Στο 6′ ο Λαζαρίδης εκτελεί φάουλ και αποκρούει ο Θαλασσινός . Στο 11′ σουτ του Λαζαρίδη, κοντράρει και κόρνερ. Στο 13′ ήρθε το 1-0 για τον ΑΟΞ, πάσα του Αποστολίδη στον Ανηπαρόπουλο, “σπάει” αυτός στον Λαζαρίδη, πρώτο σουτ και αποκρούει ο τερματοφύλακας, δεύτερο σουτ του Μιχάλη Μαλαδένη από κοντά ,γκολ για την ομάδα μας.

Στο 19′ ο Λαζαρίδης από αριστερά “χορεύει” τους αμυντικούς, “σπάει” στην περιοχή, τελευταία στιγμή προ του τέρματος βγάζουν οι του Πετεινού. Στο 29′ ο Μιχάλης Μαλαδένης μπαίνει περιοχή και σουτάρει, άουτ η μπάλα.

Στο 34′ ο Μιχάλης Μαλαδένης μέσα από την περιοχή, δεν καταφέρνει να σκοράρει, το σουτ κόνταρε.

Σε κόντρα του Πετεινού ο Χριστοδούλου ενώ πέρασε από αριστερά ωραία δεν τελείωσε την φάση, πρόλαβαν οι αμυντικοί του ΑΟΞ. Στο 41′ μάλιστα σε “κόντρα” του Πετεινού ο Τζιώνης σούταρε, κόντραρε στον Κιουρτ και κόρνερ. Στο 42′ σε ένα διάστημα πίεσης του Πετεινού ο Χριστοδούλου από αριστερά σούταρε, άουτ η μπάλα.

Στην πλάτη του Ανηπαρόπουλου ο Χριστοδούλου σουτάρει, κοντράρει στον Ανηπαρόπουλο και μπλοκάρει ο Αραμπατζής.

Στο 45′ ο Λαζαρίδης την σέντρα, πρώτη κεφαλιά του Κουτσομιχάλη, βγάζει ο Θαλασσινός, νέο σουτ του Κουτσομιχάλη και 2-0 για την ομάδα μας.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 46′ Κρυστάλλης έξω, μέσα ο Βαγγέλης Καρασκάσης, έξω ο Ιντζέ, μέσα ο Τάσος Καρακάσης, σέντερ-φορ ο Μελισσόπουλος αντί του Ανηπαρόπουλου με μετατόπιση του Μιχάλη Μαλαδένη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στο 53′ ο Λαζαρίδης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Αποστολίδη “έγραψε” το 3-0 για την ομάδα μας.

Στο 57′ το 4-0 με εκτέλεση φάουλ ο Νίκος Μελισσόπουλος στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα.

Στο 60′ ο Λαζαρίδης από κοντά το 5-0 για τον ΑΟΞ, στην πρώτη προσπάθεια ο Μελισσόπουλος σούταρε, απομάκρυνε ο Θαλασσινός στην επαναφορά ο επιθετικός από την Λευκόπετρα σκόραρε.

Στο 71′ ο Δάγκας μέσα, έξω ο Λαζαρίδης. Στο 75′ ο Μελισσόπουλος με ατομική προσπάθεια κάνει το 6-0, πρώτο σουτ , “βγάζει” ο Θαλασσινός, δεύτερο σουτ και γκολ από την μικρή περιοχή.

Στο 76′ αντί του Μαλαδένη ο Παππάς.

Στο 87′ τετ-α-τετ ο Κατσαρός του Άρη Πετεινού, σουτάρει και βγάζει σωτήρια ο Αραμπατζής κρατώντας το “μηδέν”.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ :

Την αναμέτρηση διηύθυναν η κυρία Γλυκερία Καραλευθέρη, με τις Ολυμπία Κρυσταλλίδου και Ασικίδου Ευαγγελία επόπτες γραμμών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button