ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Xanthi FC για την Πέμπτη, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για την 1η αγωνιστική της Super League «Σουρωτή”. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τις προπονήσεις με μοναδικό σκοπό την ετοιμότητα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Xanthi FC Arena. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπρίτο συνεχίζοντας την αποκατάστασή του αλλά και ο Ντίνις Αλμέιδα προκειμένου να ενσωματωθεί στους κανονικούς ρυθμούς, με τον Πορτογάλο αμυντικό να επιλέγει το Νο 4 στη φανέλα του.

Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Xanthi FC για την Πέμπτη, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για την 1η αγωνιστική της Super League «Σουρωτή”. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τις προπονήσεις με μοναδικό σκοπό την ετοιμότητα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Xanthi FC Arena. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπρίτο συνεχίζοντας την αποκατάστασή του αλλά και ο Ντίνις Αλμέιδα προκειμένου να ενσωματωθεί στους κανονικούς ρυθμούς, με τον Πορτογάλο αμυντικό να επιλέγει το Νο 4 στη φανέλα του. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, κατοχή μπάλας και πίεση, ενώ ακολούθησαν αρκετές διαφορετικές ασκήσεις που αφορούσαν θέματα τακτικής συμπεριφοράς. 

Ορίστηκαν οι διαιτητής της 1ης αγωνιστικής και την αναμέτρηση της Κυριακής (19:15) στο Xanthi FC Arena θα διευθύνει ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) με α’ βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρα (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), β’ βοηθό τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (ΕΠΣ Δράμας).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button