Ανοιχτό παραμένει το όνομα του Γενικού ΑΜ-Θ

Μπορεί το όνομα του Αντιπρύτανη του ΔΠΘ, Αθανάσιου Καραμπίνη να φέρεται το επικρατέστερο για τη θέση του Περιφειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ωστόσο τίποτε δεν έχει κλειδώσει ακόμη. Μάλιστα υπάρχουν φωνές που λένε ότι το όνομα που θα ανακοινωθεί ενδέχεται να είναι πρόσωπο έκπληξη.

Ανοιχτό παραμένει


το όνομα του Γενικού ΑΜ-Θ


Μπορεί το όνομα του Αντιπρύτανη του ΔΠΘ, Αθανάσιου Καραμπίνη να φέρεται το επικρατέστερο για τη θέση του Περιφειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ωστόσο τίποτε δεν έχει κλειδώσει ακόμη.


Μάλιστα υπάρχουν φωνές που λένε ότι το όνομα που θα ανακοινωθεί ενδέχεται να είναι πρόσωπο έκπληξη.


Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να μάθουμε ποιοι τελικά θα αποδειχθούν ότι ήταν πιο κοντά στην αλήθεια…


 



Μέχρι τέλη  Δεκέμβρη το όνομα


του νέου προέδρου του ΓΝΝ Ξάνθης


Εδώ και μήνες η καρέκλα του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου παραμένει κενή μετά την παύση του προηγούμενου Διοικητή, κ. Πέτρου από την πρώην υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο.


Ακουλούθησε η προεκλογική περίοδος, μετά η εκλογές και η ανάληψη της εξουσίας από τη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια  η προσαρμογή και ενημέρωση των νέων υπουργών στα καθήκοντά τους, βάσει της λογικής πλησιάζει και ημερομηνία που θα πρέπει να ανακοινωθούν και τα ονόματα των νέων διοικητών των νοσοκομείων της χώρας


Ωστόσο όλο αυτό το διάστημα τις ευθύνες για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου Ξάνθης επωμίστηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος, κ. Χατζηαποστόλου.


Ο ρόλος  του Δ/ντη της Καρδιολογικής κλινικής δύσκολος αν και είχε να κάνει καθαρά με διοικητικά -υπηρεσιακά θέματα και όχι της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που άπτονταν κυρίων πολιτικών αποφάσεων και επαφών .


Αυτά τα προβλήματα, όπως για παράδειγμα το τι μέλλει γενέσθαι με το ΕΚΑΒ, αυτά θα κληθεί να τα επιλύσει ο νέος πρόεδρος ή διοικητής του νοσοκομείου που θα οριστεί από την Υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου μέχρι τέλος του μήνα. 


 



Πλησιάζει η δημοπράτηση


του έργου “Το Σπίτι του Χατζιδάκι”


Κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βγει η προκήρυξη για τη δημοπράτηση του έργου της αποκατάστασης του κτιρίου του παλιού Φρουραρχείου επί της Βενιζέλου, γνωστό και ως κατοικία του Μάνου Χατζιδάκι.


Οι εργασίας αναστύλωσης και αξιοποίησης του σημαντικού από αρχιτεκτονικής πλευράς κτιρίου αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στους πρώτους μήνες του νέου χρόνου και στόχο θα έχουν να το μετατρέψουν σε έναν αξιόλογο Πολιτιστικό  Πολυχώρο Πολιτισμού με  εκθεσιακούς χώρους και αίθουσες για πολιτιστικές και λοιπές εκδηλώσεις των τεχνών και του πνεύματος. 


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΚΟΥΜΑ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button