Περιφέρεια

Συμεωνίδης: “Η ενασχόληση με τα κοινά όταν συνδυάζεται με προσωπικά οφέλη, “εξαργύρωση επιταγών”, ρουσφετιων , αγοραπωλησιών, εργασιακών και πελατειακών σχέσεων και ανταμοιβών έχει ένα και μόνο αποτέλεσμα για τον τόπο… ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!”

Η ενασχόληση μου με τον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ένας καθημερινός αγώνας δρόμου.
Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μου επιχειρώ με θάρρος, αγάπη, ειλικρίνεια και προπάντων με προσωπική εργασία τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου και της καθημερινότητας του τόπου μου. Επίκεντρο αυτής της προσπάθειας ο συνάνθρωπος, ο συγχωριανός, ο επισκέπτης της περιοχής μας.
Στάθηκα, και θα συνεχίσω να το κάνω, απέναντι σε όλους αυτούς που στηρίζουν την εξουσία τους στο ρουσφέτι, στο πελατειακό κατεστημένο και σε συμφωνίες εις βάρος του οποιοδήποτε συμπολίτη μου.
Αρχή μου και ηθική μου υποχρέωση, να προσφέρω όσο γίνεται περισσότερο στον τόπο μου, με τιμιότητα, ενότητα και ήθος προσδοκώντας στην πρόοδό του.
Η ενασχόληση με τα κοινά όταν συνδυάζεται με προσωπικά οφέλη, “εξαργύρωση επιταγών”, ρουσφετιων , αγοραπωλησιών, εργασιακών και πελατειακών σχέσεων και ανταμοιβών έχει ένα και μόνο αποτέλεσμα για τον τόπο… ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
ΠΙΣΤΕΥΩ αφάνταστα στους ανθρώπους του μόχθου και της προσφοράς, τους σφυριλατημενους στο αμόνι αυτού του τόπου, με ήθος, αξιοπρέπεια, εντιμότητα αλλά πάνω από όλα ελεύθερους από κομματικές αγκυλώσεις και πολιτικοποιημένες ιδεολογίες και αντιλήψεις.
Η ανάπτυξη του τόπου μας και της πόλης μας, η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας μου για το αύριο αυτού του τόπου.
Δέσμευση μου ο συνεχής αγώνας και η προσπάθεια.
Με εκτίμηση
Αναστάσιος Συμεωνίδης
Πρόεδρος Κοινότητας Σταυρούπολης Ξάνθης
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος “ΜΠΡΟΣΤΑ”
με υποψήφιο δήμαρχο το Σάββα Μελισσόπουλο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button