Τοπικά νέα

Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος

Βάσω Παυλακάκη: Να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στο ΔΑΚ για να τοποθετηθεί ο νέος ελαστικός τάπητας και το Σεπτέμβριο να ξεκινήσουν τα παιδιά σε φυσιολογικές προπονητικές συνθήκες

Πριν λίγες ημέρες ανέβηκαν φωτογραφίες από το χώρο που μερίμνησε και έφτιαξε προσωρινά η δημοτική αρχή ώστε να εξυπηρετηθούν οι αθλητές του σωματείου μας (ΑΠΟΦΚΑ) για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει κλειστό το ΔΑΚ ώστε να τοποθετηθεί ο νέος ελαστικός τάπητας ( ταρτάν) 

Τα παιδιά αυτά στο meeting Ζαχαριάδεια που έγινε στη Θεσσαλονίκη κατέκτησαν δύο χρυσά μετάλλια με τις Τσαφαράκη Βάσια στο τετραπλούν με νέο Πανθρακικό ρεκόρ 14:06 και Ορφανίδη Στυλιανή στα 150μ με νέο Πανθρακικό ρεκόρ 18:86 και 2η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα. 2η θέση στη ηλικία των Κ18 και για τον Λαζάκη Κωνσταντίνο στα 400μ με χρόνο 52:51.

Οι συνθήκες φέτος πρωτόγνωρες και δύσκολες.

Ας ελπίσουμε όλοι μας να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στο ΔΑΚ ώστε Σεπτέμβριο να ξεκινήσουν τα παιδιά σε φυσιολογικές προπονητικές συνθήκες. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος. Όχι για εμάς. Γι’ αυτά τα παιδιά!!!!

Βάσω Παυλακάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button