Τοπικά νέα

Υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος

Ο αγώνας μου για έναν Δήμο Πρότυπο, σύγχρονο και νοικοκυρεμένο, ήταν και συνεχίζει να είναι δύσκολος, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να είναι ένας αγώνας έντιμος και ειλικρινής, ένας αγώνας για μια Ξάνθη Αρχόντισσα, που θα αναδεικνύει τον πολιτιστικό της πλούτο καθώς και την τεράστια παράδοση της όλο το χρόνο, να γίνει πόλος έλξης για τουρίστες μα πρωτίστως να είναι μία πόλη που θα νιώθουμε όλοι υπερήφανοι που ζούμε σε αυτή.
Με τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, τη λειτουργικότητα του Δήμου, την άμεση ψηφιοποίηση του, την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες και την συνεχή διεκδίκηση όλων όσων δικαιούνται οι κάτοικοι αυτού του τόπου.
Με προτεραιότητα σε μέτρα στήριξης των επαγγελματιών της πόλης και των επιχειρήσεων τους, αφού αυτές αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας του Δήμου μας.
Nα δημιουργήσουμε μια Ξάνθη ανταγωνιστική, με ίσες ευκαιρίες, με θέσεις εργασίας, ένα Δήμο όπου οι νέοι θα παραμένουν εδώ να εργαστούν, να ονειρευτούν και να δημιουργήσουν.
Ο τόπος μας, για να κάνει βήματα μπροστά και να μην πάνε και τα επόμενα χρόνια χαμένα, χρειάζεται ικανά στελέχη, νέα πρόσωπα, φρέσκες ιδέες, πολίτες που δεν ασχολούνται ευκαιριακά με τα κοινά, ανθρώπους που είναι στη καρδιά της κοινωνίας, ενωμένους όμως κάτω από μια ομπρέλα, με κοινό βηματισμό, κοινούς στόχους, πίστη στην ποιότητα αλλά και την συνοχή της ομάδας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος άλλωστε δεν παίρνει αξία μόνο από τις προτάσεις, τις ιδέες, τις θέσεις και το σχεδιασμό του, μα συγχρόνως από την πολιτική και αυτοδιοικητική εμπειρία του, την αποτελεσματικότητα του, καθώς και από τους συνεργάτες που επιλέγει.
Με γνώση για την αυτοδιοίκηση, την οποία μέχρι σήμερα υπηρετώ, με εμπειρία, εντιμότητα, ειλικρίνεια, με ξεκάθαρη πολιτική τοποθέτηση και πολύ συγκεκριμένους στόχους, αλλά ταυτόχρονα με όραμα και προοπτική και βασικό στόχο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές νικήτρια να είναι η υπευθυνότητα, νικήτρια να είναι η εντιμότητα, νικήτρια να είναι η αποτελεσματικότητα, νικήτρια να είναι η ίδια η Ξάνθη.
Γι’ αυτό κι από σήμερα, σε ότι με αφορά και με ξεκάθαρη πια την πρόθεσή μου να συγκροτήσω μια παράταξη ωφέλιμη για τον τόπο μας, δηλώνω με κάθε επισημότητα πια, την πρόθεσή μου να διεκδικήσω τον Οκτώβριο του 2023, την εμπιστοσύνη των πολιτών, για την θέση του Δημάρχου στον Δήμο Ξάνθης.
Υπεύθυνα για την Ξάνθη.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘ. ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button