“όλα γίνονται για το πάπλωμα”!!!

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις ο πρωθυπουργικός σύμβουλος κ. Καρανίκας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό αποδομεί και καταγκρεμίζει στα τάρταρα το φιλεεπενδυτικό προφίλ που προσπάθησε να χτίσει ο Αλέξης Τσίπρας στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις ο πρωθυπουργικός σύμβουλος κ. Καρανίκας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό αποδομεί και καταγκρεμίζει στα τάρταρα το φιλεεπενδυτικό προφίλ που προσπάθησε να χτίσει ο Αλέξης Τσίπρας στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή τις ανακοινώσεις αναστολής εργασιών της “Ελ Ντοράντο” και την πιθανή απομάκρυνση της από τη χώρα μας (εταιρεία Καναδική εξόρυξης χρυσού, επενδυτικό πρόγραμμα 3,5 δις ευρώ στη Χαλκιδική), ο πρωθυπουργικός σύμβουλος των 2.500 ευρώ μηνιαίως, κάνει αναφορές για μόλυνση, καταστροφή του δάσους, διάλυση ανθρωπίνων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων και καλεί την τοπική κοινωνία να βγει στο δρόμο, ώστε να απομακρυνθεί η εταιρεία από τη χώρα.

“Στα τσακίδια “Ελ Ντοράντο” και να μη στεριώσεις πουθενά” καταλήγει η ανάρτηση του κ. Καρανίκα.

Εφόσον ο κ. Καρανίκας παραμένει στη θέση του, δεν αποπέμπεται κακείν κακώς από τον πρωθυπουργό, σημαίνει ότι εκφράζει τις κυβερνητικές απόψεις που εντάσσονται στο ιδεολογικό προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ και στις εσωκομματικές ισορροπίες του κόμματος.

 

Για άριστη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κάνει αναφορά σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, στηρίζοντας το κυβερνητικό έργο  με τους 10 βουλευτές του στη συγκυβέρνηση.

Η συνεργασία στηρίζεται στην υπουργοποίηση του Τέρενς Κουίκ (απόδημου Ελληνισμού), Κων/νου Ζουράρι (παιδείας), Νίκου Μαυραγάνη (υποδομών), Βασίλη Κόκκαλη (αγροτικής ανάπτυξης) και την υπουργοποίηση της Ελενας Κουντουρά (τουρισμού), Μαρίας Κόλια -Τσαρουχά (Μακεδονίας – Θράκης, υφυπουργός εσωτερικών) και του Πάνου Καμμένου (εθνικής αμύνης).

Οταν κ. Καμμένε, έχεις υπουργο-υφυπουργοποιήσει επτά στους 10 βουλευτές του κόμματός σου, έχει πετύχει “απόλυτη συνεργασία” με τον κυβερνητικό σου εταίρο Αλέξη Τσίπρα.

Θα συνεχίζεις να στηρίζεις τη συγκυβέρνηση, αν ο πρωθυπουργός σε επόμενο ανασχηματισμό, αλλάξει τους υπουργικούς σχηματισμούς και δεν παραμείνεις στο υπουργείο εθνικής αμύνης;

Υποθετική ερώτηση μεν, με απρόοπτες εξελίξεις δε, για τη συνέχιση της συνεργασίας…

 

Το δημοτικό τραγούδι κάνει αναφορά για τη Μαρία Πενταγιώτισσσα ότι, στην ποδιά της σφάζονταν παλικάρια.

Για την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς, οι δέκα υποψήφιοι για την προεδρική καρέκλα έχουν διχάσει τους ψηφοφόρους, οι οποίοι απειλούν να μη συμμετάσχουν στις διαδικασίες, διαβλέποντας και πιστεύοντας ότι, όλοι οι υποψήφιοι επιχειρούν να αναβαθμίσουν το προσωπικό πολιτικό τους παρουσιαστικό εν όψει των νέων εξελίξεων στο πολιτικο γίγνεθαι της χώρας μας, την επόμενη μέρα.

Ολα τελικά γίνονται για την εκλογή τους στο κοινοβούλιο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, κάποιοι απ’ αυτούς θα αποτελούσαν παρελθόν, θα έμπαιναν στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας του τόπου και σήμερα βρήκαν πολιτική στέγη… και όπως λέει και ο λαός μας “όλα γίνονται για το πάπλωμα”!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button