Τοπικά νέα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΜΩΫΣΙΑΔΗΣ: “ΜΠΡΟΣΤΑ με όρεξη για δουλειά, με νέα άτομα, με νέα πρόσωπα”

Το 2023 στης 8 Οκτωβρίου θα έχουμε όπως όλοι γνωρίζουμε τις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Πριν πάμε να ψηφίσουμε θα πρέπει να σκεφτούμε ν’ αναλογιστούμε θα έλεγα τι έχει γίνει στην πόλη μας. Λίγα πράγματα.
Η καθημερινότητα είναι αυτή που πρέπει να δώσει έμφαση η νέα δημοτική αρχή που πρέπει να είμαστε εμείς. Τώρα είναι η ευκαιρία αλλαγής,  τώρα είναι η ευκαιρία εκκινησης της πόλης, τώρα πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να κάνουμε ΔΟΥΛΕΙΑ.
Να μπορεί η καθημερινότητα μας να είναι καλύτερη. Όποιος κυκλοφορεί καθημερινά έξω πραγματικά βλέπει τα προβλήματα της πόλης μας. Νομίζω ότι δεν πάει άλλο. Μερικούς δεν τους ενδιαφέρει,άλλοι είναι αδιαφοροι, η νεολαία μας ψάχνει τα πατήματα της. Όμως μια ελπίδα μας δείχνει τον δρόμο, ο συνδυασμός ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και αγάπη για την πόλη Μας είναι εδώ Δίπλα σας για εσάς.
Πιστέψτε με ούτε πολιτικός είμαι, ούτε θέλω να γίνω. Η τοπική αυτοδιοίκηση μ’ ενδιαφέρει αλλά με ενδιαφέρει να υπάρχει όρεξη για δουλειά.
Και να ξέρετε ένα πράγμα ότι αν είμαστε εμείς δημοτική αρχή, τότε εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας σε ότι χρειάζεται. Η πολιτική είναι για άλλους, για εμένα είναι η πόλη μου. Πιστέψτε με αν ο κόσμος δεν θέλει εμάς γιατί έτσι έχει μάθει, τότε εγώ θα είναι η τελευταία φορά που θα είμαι υποψήφιος.
Τώρα είναι η ευκαιρία. Κάντε μια βόλτα στην Ξάνθη και θα δείτε ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω από άλλες πόλεις. Κάνε το σωστό. Είναι η τελευταία ευκαιρία για την πόλη.
Πρώτη φορά ένας νέος συνδυασμός με όρεξη για δουλειά, με νέα άτομα, με νέα πρόσωπα, με πιο έμπειρους σου ζητάει να πας να το αλλάξεις, μπορείς.
Αλλωστε το λέει και το όνομα του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΜΩΫΣΙΑΔΗΣ
ΕΝΕΡΓΌΣ ΠΟΛΊΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΜΠΡΟΣΤΑ”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button