Τοπικά νέα

Και ο Μάκης Καμπριολέ υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη “ΜΠΡΟΣΤΑ”

Υποδεχόμαστε σήμερα με ιδιαίτερη χαρά έναν ακόμα νέο και δραστήριο συμπολίτη μας, τον Οζάν Χουσείνογλου – γνωστό και ως Μάκη Καμπριολέ. 
Ο Οζάν είναι 35 χρονών κατάγεται από τον συνοικισμό του Δροσερού Ξάνθης και διαμένει μόνιμα εκεί. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας κυρίως στον τομέα των οικοδομικών επιχειρήσεων και επιπλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο 8ο Γυμνάσιο Ξάνθης. 
Ο Οζάν (Μάκης Καμπριολέ) από νωρίς έδειξε το ενδιαφέρον του για τους συμπολίτες του κατοίκους του Δροσερού Ξάνθης και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Δραστηριοποιήθηκε ενεργά στο Δικτύο Ρομ των Ρομά ως επικεφαλής και στη συνέχεια συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης. 
Είναι ένας ευαίσθητος, μετριοπαθής και φιλήσυχος νέος άνθρωπος που προσπαθεί πάντα να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη. Γενικότερα τον ενδιαφέρει η αντιμετώπιση των προβλημάτων του  συνοικισμού και η ανάπτυξη και η πρόοδος του Δροσερού. 
Ο Οζάν – όπως ο ίδιος δηλώνει – θα είναι πάντα στη διάθεση όλων των συμπολιτών του στην Ξάνθη και θα προσπαθήσει μαζί μας να δώσει τη μεγάλη μάχη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και για τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας.
Φίλε Οζάν(Μάκη) σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου!!  Ο συνδυασμός μας μεγαλώνει και δυναμώνει διαρκώς!! 
Ελπίζουμε και πιστεύουμε σε μία καλύτερη Ξάνθη!! 
Με χαμόγελο και αισιοδοξία όλοι μαζί θα πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!!
Σάββας Μελισσόπουλος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button