Περιφέρεια

Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία: “Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν! Κοιλοπονούσε για να γεννήσει βουνό και γέννησε ποντίκι”

Με περισπούδαστο Δελτίο Τύπου της 25ης Μαΐου 2023, συνοδευόμενο από φωτογραφίες, η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ μας ενημέρωσε ότι υπογράφηκε σύμβαση με ανάδοχο έργου Π/Υ 1.200.000 €, που αφορούσε συντήρηση του υφιστάμενου Εθνικού Οδικού Δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Ωστόσο, με μια απλή ανάγνωση της μελέτης, μαθαίνουμε ότι για το έργο προβλέπεται η κατασκευή 50.000 τ.μ. ασφαλτοτάπητα, που θα τοποθετηθεί επάνω σε υφιστάμενο, παλαιό.

Με δεδομένο ότι το μέσο πλάτος της διατομής Εθνικής Οδού είναι από 9 έως 11 μέτρα, με τα 50.000 τετραγωνικά μέτρα θα συντηρηθούν επί της ουσίας, το πολύ 5 χιλιόμετρα δρόμου, μαζί φυσικά με τις νέες διαγραμμίσεις και τη σήμανση.

Αυτό λοιπόν το “περισπούδαστο” έργο μας πασάρει η Διοίκηση της Περιφέρειας ως επίτευγμα, επιμένοντας στη λογική της επικοινωνιακής επίθεσης και του εντυπωσιασμού, μακριά από μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η Περιφέρεια, έργα που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα προσέβλεπαν στην ανάπτυξη.

Αντί αυτών, εφαρμόζει επικοινωνιακές πρακτικές, χάιδεμα αυτιών, υποσχέσεις και δημιουργία στρατιάς ευνοούμενων ψηφοφόρων με ρουσφετάκια.

Υ.Γ. Προς τη Διοίκηση της ΠΑΜΘ: Πιστεύουμε ότι την επόμενη φορά θα μας στείλετε φωτογραφίες, όχι μέσα από τα γραφεία σας, αλλά μπροστά στα μπαλώματα, που τελικά είναι τα μόνα που μπορείτε να κάνετε!

 ♦ Από το Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button