Εκλογές

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ: “Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να οδηγήσει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου Κυριάκος Μητσοτάκης”

Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε στις εκλογές της 21ης Μαΐου να οδηγήσει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου ο πρωθυπουργός και αρχηγός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Προσωπικά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματός μας Στέλιο Κονταδάκη για την αμέριστη στήριξη και βοήθεια, τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Γεώργιο Λυπηρίδη, τους Τομεάρχες Σπύρο Μιχσλόπουλο και Βασίλη Πολιτειάδη, όλες και όλους υποψηφίους Βουλευτές για το δύσκολο αγώνα, στήριξη και συνεργασία που είχαμε, και κυρίως τους εξωτερικούς συνεργάτες αλλά κα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. της Δ.Α.Π., εκλογικούς αντιπροσώπους και επόπτες για την ανοχή, αντοχή, υπομονή και αδιάκοπη προσπάθεια που κατέβαλαν προκείμένου να έρθει το νικηφόρο τούτο αποτέλεσμα!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο της Ξάνθης που μετείχε σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Σε όλες και όλους που τίμησαν το κόμμα μας με την ψήφο τους.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τις φίλες – τους φίλους μου και κυρίως την οικογένειά μου που με ανέχονται αλλά και με στηρίζουν ηθικά και με οποιοδήποτε τρόπο σε κάθε προσπάθειά μου!!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΕΠ ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button