Ελλάδα

Αφρικανική σκόνη και θερμοκρασίες έως και 35 βαθμούς

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, «υπομονή μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης όπου θα απομακρυνθεί γρήγορα από δυτικά προς ανατολικά.

Ο καιρός από Τετάρτη και μετά “γυρίζει” σε Δ-ΒΔ και περίπου μέχρι το τέλος της εβδομάδος η σκόνη δεν θα μας απασχολήσει ξανά».

“ΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ , ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ! Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Αυξημένη η σκόνη το επόμενο διήμερο, με τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις αύριο Τρίτη . Υπομονή μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης όπου θα απομακρυνθεί γρήγορα από δυτικά προς ανατολικά. Ο καιρός από Τετάρτη και μετά “γυρίζει” σε Δ-ΒΔ και περίπου μέχρι το τέλος της εβδομάδος η σκόνη δεν θα μας απασχολήσει ξανά .”

Την ίδια ώρα για θερμοκρασίες έως 35 βαθμούς Κελσίου κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου μιλώντας παράλληλα για λασποβροχές:

“Οι λασποβροχές βροχές της Τρίτης 23/4 έως και αργά τη νύχτα ανα 6ωρο με μια ματιά! 
Την Τρίτη αξιόλογες λασποβροχές θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια σε συνδυασμό με σχετική ψύχρα στα βόρεια (15-19 βαθμούς), στους 21-25 βαθμους στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Αττική , ενώ έντονο θα είναι το ανοιξιάτικο συννεφόκαμα στα δυτικά και νότια με τη θερμοκρασία στους 28 με 30 και στη βόρεια Κρήτη στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου!
Υ.Γ
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις συγκινητικές ευχές σας όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου στις Ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ
Φίλες και φίλοι θέλω να ξέρετε ότι:
– Δεν έχω τυπώσει κανένα πολιτικό φυλλάδιο για να βρείτε στα γραμματοκιβώτια σας – είναι κάτι που άλλωστε αντιτιθεται στην οικολογική μου συνείδηση.
– Δεν πρόκειται να σταυρώσω και να μοιράσω ψηφοδέλτια υποτιμώντας τη νοημοσύνη και την αντίληψή σας.
Με μεγάλη εκτίμηση, καλή εβδομάδα!
Σάκης Αρναούτογλου”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button