Περιφέρεια

Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν: ΧΑΜΕΝΟΣ …. ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ Ο ΧΑΤΖΗΓKΕΝΕ ΙΡΦΑΝ

Η στενή συνεργασία του Δημάρχου Μύκης με την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης και οι συχνές επισκέψεις του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου στον Δήμο μας, φαίνεται πως προκάλεσαν υψηλό πυρετό και ατέρμονο πονοκέφαλο στον Χατζηγκενέ Ιρφάν.

Πιο συγκεκριμένα τα έργα,

1.Η κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στον Εχίνο με το οποίο προστατεύεται από κατολισθήσεις σχεδόν όλη η δυτική πλευρά του Εχίνου ποσού 300.000,00 € με χρήματα της Περιφέρειας ΑΜΘ

2.Η υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης του έργου για την μεταφορά πόσιμου νερού από τις πηγές του Δημαρίου στον Εχίνο  και τα Μελίβοια ποσού 1.285.822,31€ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ

3.Η ανάθεση στον εργολάβο του έργου της αλλαγή του δικτύου ύδρευσης των οικισμών Μελιβοίων και Εχίνου ποσού 2.625.545,16 € από το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

4.Η κατασκευή του γνωστού τοιχίου αντιστήριξης στο Άλμα ποσού 154.380,00 € με χρήματα της Περιφέρειας ΑΜΘ

5.Η εντός ολίγων ημερών έναρξη ασφαλτόστρωσης του δρόμου από το Λατομείο προς το Άλμα ποσού 210.000,00 € με χρήματα της Περιφέρειας.

6.Η άρση όλων των εμποδίων και η ανάθεση του έργου της κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού στον Κένταυρο, ποσού 3.153.225,81 € με χρήματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

ενώ δίνουν πνοή στον τόπο μας και χαρά σε χιλιάδες δημότες μας, αντιθέτως προκαλούν ζάλη και πανικό στον Χατζηγκενέ.

Ο Χατζηκενέ Ιρφάν αντί να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα και να κάνει μικροπολιτική και προπαγάνδα με ψέματα θα μπορούσε να  αναζητήσει τα έργα αυτά στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» των Υπουργείων και της Περιφέρειας ΑΜΘ όπου είναι αναρτημένα.

Με αυτές του τις πράξεις μηδενίζει και υποβαθμίζει την σκληρή δουλειά και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι μηχανικοί και οι υπάλληλοι τόσο του Δήμου Μύκης όσο και της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Ο Χατζηγκενέ Ιρφάν αντί να επενδύει σε έργα πνοής και σε προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του τόπου μας, στερούμενος φυσικά τέτοιων ικανοτήτων και δεξιοτήτων, καθήμενος μόνιμα στον πάγκο της ανάπαυσης και δήθεν προσπαθώντας να εκφέρει αντιπολιτευτικό λόγο, καταντάει να επενδύει σε έργα πολιτικής μιζέριας και  πολιτικής σαπίλας.

Κρίμα…..

Ο Δήμαρχος Μύκης

Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button