Τα νέα της ομάδας

Μόνο ο Γιούρι Λοντίγκιν και ο Μιχάλης Ζαρόπουλος γυμνάστηκαν την Τετάρτη από τους τερματοφύλακες της SKODA ΞΑΝΘΗ

Με απρόσμενα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη. Το απόγευμα της Τετάρτης δεν γυμνάστηκαν οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας Ζοντί Βιβιανί και Σωτήρης Λυμπερόπουλος καθώς και οι αρχηγοί Σπύρος Βάλλας – Κώστας Φλίσκας όπως και ο Εντιμάρ.

Μόνο ο Γιούρι Λοντίγκιν και ο Μιχάλης Ζαρόπουλος γυμνάστηκαν την Τετάρτη από τους τερματοφύλακες της SKODA ΞΑΝΘΗ

Με απρόσμενα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη. Το απόγευμα της Τετάρτης δεν γυμνάστηκαν οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας Ζοντί Βιβιανί και Σωτήρης Λυμπερόπουλος καθώς και οι αρχηγοί Σπύρος Βάλλας – Κώστας Φλίσκας όπως και ο Εντιμάρ. Η ίωση ήταν η αιτία που κράτησε τους παραπάνω παίκτες μακριά από τις σημερινές ασκήσεις της ομάδας και στις επόμενες μέρες θα φανεί αν και κατά πόσο θα είναι «ετοιμοπόλεμοι» για την 20η αγωνιστική.
Με πολλά νέα πρόσωπα από την Κ-20 η SKODA ΞΑΝΘΗ ακολούθησε τις ασκήσεις ταχυδύναμης της Τετάρτης ενώ στην συνέχεια μπήκε και η μπάλα στο πρόγραμμα με τις ασκήσεις κατοχής μπάλας.

 

Αλλαγή ημέρας και ώρας

Η αναμέτρηση της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική ήταν προγραμματισμένη να γίνει το μεθεπόμενο Σάββατο το απόγευμα (19:00). Αλλαγή όμως υπήρξε στην μέρα και την ώρα του αγώνα του ΟΑΚΑ κι έτσι μετατέθηκε μία μέρα μετά και θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 19:30.

 

Στην Εθνική Νέων

Στην Εθνική Νέων κλήθηκε γι’ ακόμη μία φορά ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της SKODA ΞΑΝΘΗ Δημήτρης Γούτας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας τον κάλεσε για τα δύο φιλικά παιχνίδια της Ελλάδος με την Γαλλία που θα γίνουν στις 7 και 9 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Ιεράπετρας.

 

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά της ομάδας Νέων

Η SKODA ΞΑΝΘΗ δείχνει την δέουσα προσοχή και στα μικρότερα αγωνιστικά της τμήματα. Τόσο οι παίκτες της ομάδας Νέων όσο κι αυτοί των Εφήβων ανά τακτά χρονικά διαστήματα περνούν τα απαραίτητα εργομετρικά. Η ομάδα Νέων το διήμερο που μας πέρασε (Δευτέρα – Τρίτη) ολοκλήρωσε τον νέο κύκλο των συγκεκριμένων εξετάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button