Άρθρα

Ιρφάν Χατζηγκενέ: “Στο Δήμο Μύκης χάθηκε η ντροπή”

Χωρίς καμία ντροπή, ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε την έδρα του Δήμου Μύκης συνοδευόμενος από τον δήμαρχο στήθηκαν μπροστά στις κάμερες για να πουν ψέματα χωρίς ίχνος ντροπής.

Δεν σχολιάζω καν όσα είπαν!  Ας δούμε όμως τι δεν είπαν.  Δεν είπαν τίποτα για το αναγκαίο οδικό έργο του Κενταύρου και φυσικά ούτε μισή κουβέντα για το γήπεδο που δεν έγινε ποτέ!

Και ενώ ο περιφερειάρχης αράδιαζε ψέματα χωρίς να ντρέπεται, δίπλα του ο δήμαρχος χαμογελούσε και υποστήριζε την κοροϊδία των δημοτών του. Αυτός που θα έπρεπε πρώτους από όλους να βάζει τον περιφερειάρχη απέναντι στις ευθύνες του, του στρώνει το χαλί…

Ότι η διοίκηση Μέτιου λέει συνεχώς ψέματα, είναι γνωστό. Αλλά, κάθε φορά το θράσος τους μεγαλώνει και πλέον προσβάλουν με τη στάση τους, τους ανθρώπους του Δήμου Μύκης οι οποίοι μόνο αφελείς δεν είναι.

Όλοι και όλες θυμούνται τις κάλπικες υποσχέσεις Μέτιου και όλοι και όλες γνωρίζουν ότι δεν έκανε τίποτα, γιατί απλώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να φωτογραφίζεται μαζί με κομπάρσους.

Όμως οι κάτοικοι του Δήμου Μύκης δεν είναι και δεν πρέπει να είναι κομπάρσοι στο θέατρο του Μέτιου. Πρέπει και οφείλουν να είναι πρωταγωνιστές σε όλα τα μεγάλα έργα της Ξάνθης και της Περιφέρειας μας.

Γι’ αυτό στις 8 Οκτωβρίου θα εμπιστευτούν την ψήφο τους σε εκείνη την παράταξη που αναγνωρίζει την αξία και τις ανάγκες τους και θα τιμωρήσουν τον περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του για τα ψέματα και την ανικανότητά τους, όλα αυτά τα χρόνια.

                                         Με εκτίμηση

                                        Ιρφάν Χατζηγκενέ

                                Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης – «Περιφερειακή Σύνθεση»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button