Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου

  Το Κοινωνικό  Ιατρείο – Φαρμακείο της   Ιεράς Μητροπόλεως  Ξάνθης και Περιθεωρίου  έκλεισε  ήδη  3 χρόνια  κοινωνικής προσφοράς  στο Νομό Ξάνθης.

  Το Κοινωνικό  Ιατρείο – Φαρμακείο της   Ιεράς Μητροπόλεως  Ξάνθης και Περιθεωρίου  έκλεισε  ήδη  3 χρόνια  κοινωνικής προσφοράς  στο Νομό Ξάνθης.

      Με την ευκαιρία αυτή , την Τετάρτη  11/11/2015 στις  18.00 μμ  διοργανώθηκε στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου , εορταστική  εκδήλωση  με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη  Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ.  Παντελεήμονος και των εθελοντών Ιατρών, Φαρμακοποιών, Κοινωνικών  λειτουργών και Νοσηλευτών του Ιατρείου.

Ακολούθησε ομιλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη , όπου παρουσίασε το σημαντικό έργο που επιτέλεσε το Κοινωνικό Ιατρείο κατά την περίοδο αυτών των τριών ετών καθώς και την αναγκαιότητα συνέχισης του έργου του. Τέλος ευχαρίστησε τους Ιατρούς , Φαρμακοποιούς , Νοσηλευτές , Κοινωνικούς λειτουργούς και λοιπούς εθελοντές για την πολύτιμη καθημερινή προσφορά τους , καθώς και  όλους τους Ξανθιώτες για την  πρωτοφανή βοήθεια  στη προσφορά φαρμάκων.

Το Κ.Ι.Φ παρείχε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε 5.000 ανασφάλιστους συμπολίτες μας μέχρι σήμερα , και πρέπει να συνεχίσει το κοινωνικό του έργο με την βοήθεια των εθελοντών Ιατρών και Νοσηλευτών , αλλά και  όλων των συμπολιτών μας , αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διέρχεται η χώρα μας.

Το Κοινωνικό Ιατρείο στεγάζεται στην Πλατεία Μητροπόλεως και λειτουργεί Δευτέρα και Πέμπτη καθώς και την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα , ώρες 15.00-17.00.

Μπορείτε να προσφέρετε φάρμακα και λοιπό υγειονομικό υλικό είτε στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Ιατρείου κατά τις ώρες λειτουργίας του είτε στους Ιερούς Ναούς και το Γραφείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button