ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ο “ΑΓΩΝΑΣ” Τα αποτελέσματα της έρευνας του Υπουργείου Τύπου για τις περιφερειακές εφημερίδες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον “ΑΓΩΝΑ” μας. Τακτικοί οι αναγνώστες του “ΑΓΩΝΑ” μας διαβάζουν 5-7 μέρες την εβδομάδα (24,9%).

ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

 

Ο “ΑΓΩΝΑΣ”

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας του Υπουργείου Τύπου για τις περιφερειακές εφημερίδες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον “ΑΓΩΝΑ” μας.

 

Τακτικοί οι αναγνώστες του “ΑΓΩΝΑ” μας διαβάζουν 5-7 μέρες την εβδομάδα (24,9%).

 

Το ποσοστό ανάγνωσης της εφημερίδας μας στην κλίμακα υψηλή είναι 28,7% και στη μέση 46,4%.

 

Ψηλά τα ποσοστά και δυνατότητες για καλύτερη συνέχεια.

 

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί μας διαβάζουν κάθε μέρα.

 

Τακτικοί και όχι ευκαιριακοί οι αναγνώστες μας…

 


 

Δεν έγινε

 

η μεταμόσχευση στον Αρχιεπίσκοπο 

 

Δεν έγινε δυνατή η μεταμόσχευση ήπατος στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Χριστόδουλο, καθώς κατά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες στις ΗΠΑ διαπιστώθηκαν πολλαπλές μεταστάσεις. 

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρεται συγκεκριμένα:

 

“Την 7η Οκτωβρίου 2007 και περί τοπική ώρα Αμερικής 18:00, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος εισήχθη στο Νοσοκομείο Jackson Memorial Hospital του Μαϊάμι, κατόπιν σχετικής ειδοποιήσεως του διακεκριμένου ιατρού κ. Ανδρέα Τζάκη, ότι ευρέθη συμβατό για τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο μόσχευμα ήπατος.

 

    Μετά το πέρας της χειρουργικής επεμβάσεως ο κ. Τζάκης εδήλωσε περί του αποτελέσματος αυτής τα κάτωθι : “Η ηπατική μεταμόσχευση στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο δεν κατέστη δυνατή, διότι διαπιστώθηκαν μεταστάσεις στην περιτοναϊκή κοιλότητα. Μετά την εξέλιξη αυτή ο Μακαριώτατος θα ακολουθήσει την ενδεικνυόμενη για την περίπτωση αυτή θεραπευτική αγωγή”.

 


 

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

 

ΤΗΣ Π. Α. Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ  ΩΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΗΘΟΥΣ

 

Ακολουθεί η ομιλία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ. Ασημάκη ΓΚΟΛΦΗ στην εκδήλωση.

 

“Με ιδιαίτερη τιμή, ο ομιλών στη σημερινή εκδήλωση για το άθλημα του ποδοσφαίρου, θα προσφέρει βραβείο επαίνου με πλακέτα και δίπλωμα στον Πρόεδρο της Π. Α. Ε. SKODA ΞΑΝΘΗΣ. Συγχρόνως θα μεταφέρω τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Υπουργού και Υφυπουργού του Υπουργείου Εσωτερικών με τη νέα θεσμική υπόσταση, και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 Συμμετέχουμε σε αυτή τη σεμνή αλλά ουσιαστική αθλητική εκδήλωση σήμερα ανάδειξης της “Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθης” για δεύτερη χρονιά, ως ποδοσφαιρικής ομάδας με διοικητική ευθύνη παραγόντων, ποδοσφαιριστών, φιλάθλων, οπαδών αλλά και πολιτών της Ξάνθης, που πέτυχε την κοινή αθλητική αναγνώριση ως Π. Α. Ε. με ήθος και αθλητική συμπεριφορά για την εξάλειψη των φαινομένων βίας και παρέκκλισης μέσα και έξω από τις αγωνιστικές της συναντήσεις στα γήπεδα.

 

Η Ελληνική Αστυνομία στον διαρκή αγώνα εναντίον των φαινομένων αντιαθλητικής συμπεριφοράς με τραγικά αποτελέσματα πολλές φορές σε βάρος προσώπων και πραγμάτων, σήμερα βραβεύει την Π. Α. Ε. SKODA Ξάνθης, γιατί καθ’ όλη την χρονική διάρκεια του πρωταθλήματος 2006-2007, επέδειξε όλες εκείνες τις βασικές ηθικές αξίες και αρχές, με σεβασμό στους νόμους, κανονισμούς και αθλητικές εθιμικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, ώστε να είναι η πρωταθλήτρια γι’ αυτό το άθλημα του “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” που συνδέει τους προγενέστερους Έλληνες με τους παρόντες και θέλει να παραδώσει αυτό στις επερχόμενες γενιές των απογόνων μας, ως άθλημα ευγενούς άμιλλας του πολιτισμού και της προόδου.

 

Συμπερασματικά σήμερα οι αγωνίες και προσπάθειες όλων μας, που συμμετέχουμε γι’ αυτό το αποτέλεσμα δικαιώνονται.

 

Κρατικές αρχές και υπηρεσίες, αθλητικές ενώσεις, παράγοντες του ποδοσφαίρου με κάθε ιδιότητα και πρόσωπα του χώρου βραβεύονται τώρα μαζί μας.

 

Η Ελληνική Πολιτεία, σήμερα βλέπει με την ίδια ευθύνη και συμπάθεια όλες τις Αθλητικές ποδοσφαιρικές Π. Α. Ε. και η Ελληνική Αστυνομία με το ανθρώπινο δυναμικό της στο σύνολο με κόπο και αποδεκτό έργο φθάνει επιτυχώς σ’ αυτό το αποτέλεσμα της γιορτής, που στην κερκίδα και τους χώρους του γηπέδου μπορεί να εισέλθει για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ο ανήλικος και ο ενήλικας, να αισθάνεται την τάξη και την ασφάλεια με κόσμια συμπεριφορά σε ανθρώπινο περιβάλλον όπου μόνο το αθλητικό ιδεώδες κυριαρχεί. Αν όλοι πιστέψουμε σ’ αυτή τη συμμετοχή, η σημερινή εορταστική αθλητική εκδήλωση θα πολλαπλασιάζεται σ’ όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου της χώρας μας.

 

 Σας συγχαίρω με τις πλέον θερμές ευχαριστίες του Υπουργείου Εσωτερικών και της Ελληνικής Αστυνομίας”

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button