Εκλογές

Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ – Συγκεντρώσεις επόμενων ημερών

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι περιοδείες κλιμακίων της Κ.Ο. Ξάνθης του ΚΚΕ με επικεφαλής υποψήφιους βουλευτές.

Το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μάη κλιμάκιο της Κ.Ο. Ξάνθης του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης Μπάμπη Φωτιάδη επισκέφτηκε τα χωριά Πεζούλα, Άβδηρα, Μάνδρα και Μυρωδάτο. Στις συζητήσεις αναδείχτηκε πως η αντιλαϊκή σταθερότητα για την οποία μιλάνε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ είναι ο δρόμος που φέρνει ανασφάλεια κι αστάθεια στη ζωή του λαού και τη νεολαίας.

Το πρωί του Σαββάτου 6 Μάη κλιμάκια της Κ.Ο. Ξάνθης του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Ξάνθης Βαγγέλη Βακιρτζή (Μπακέρο) και Γιώτα Ρόιδου συζήτησαν με τους αυτοαπασχολούμενους  και τους εμποροϋπάλληλους στο κέντρο της Ξάνθης αλλά και με εργαζόμενους και νέους στις καφετέριες και το παζάρι. Αναδείχτηκε η σημασία αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές γιατί έτσι θα πολλαπλασιαστούν οι εστίες της αντίστασης που θα χρειαστούμε μετά τις εκλογές παντού αλλά και στον κλάδο του εμπορίου που πέρα από τα χαμηλά μεροκάματα και την αναδουλειά οι υπάλληλοι και οι αυτοαπασχολούμενοι βλέπουν πως, με την κατάργηση ουσιαστικά της κυριακάτικης αργίας και τη διάλυση του ωραρίου από όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν, θέλουν να τους βάλουν να δουλεύουν ακόμα και την Κυριακή της Αποκριάς και να γεμίσουν τον χρόνο με Μαύρες Νύχτες.

Το πρόγραμμα εξορμήσεων και περιοδειών της Κ.Ο. Ξάνθης σε εργασιακούς χώρους, χωριά και γειτονιές συνεχίζεται όλες τις επόμενες μέρες με σταθμούς τις συγκεντρώσεις – ομιλίες στις 9 Μάη, Μέρα Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, στις 18:30΄στον Πετεινό, στο μνημείο των δολοφονημένων Πετεινιωτών Τάσου Λαζαρίδη και Βασίλη Κωστελίδη, από τους Βούλγαρους φασίστες, με ομιλητή τον Μπάμπη Φωτιάδη και στις 20:00΄στην πλατεία Αντίκα με ομιλήτρια τη Γιώτα Ρόιδου.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κ.Ο. Ξάνθης του ΚΚΕ θα γίνει στις 14 Μάη στις 18:30΄ στην πλατεία Ελευθερίας, με ομιλητή τον Ζήση Λυμπερίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό στον δρόμο της ανατροπής με δυνατό ΚΚΕ.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ&ΟΛΟΙ ΜΑΣ

#ΤΩΡΑ_ΚΚΕ!

ΚΚΕ ΞΑΝΘΗΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button