Εκλογές

Ντελή Ιμπραήμ Μπερήμ: “Να σταματήσει ο νομός Ξάνθης, να είναι από τους πιο υποβαθμισμένους στη περιφέρειά μας “

Μια γυναίκα αυτοδημιούργητη και ανεξάρτητη

Ονομάζομαι Ντελή Ιμπραήμ Μπερήμ, γεννήθηκα στο χωριό Κένταυρος και μεγάλωσα στη Ξάνθη. Σπούδασα οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στη συνέχεια ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απέκτησα Επαγγελματική ταυτότητα λογιστή Φοροτεχνικού Α’ τάξης από το οικονομικό επιμελητήριο Ελλάδας.

Από το 2011 ασκώ το επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού αλλά και του Οικονομολόγου-Συμβούλου Επιχειρήσεων, διατηρώντας γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και πρόσφατα επεκτάθηκαν οι δραστηριότητές μου με άνοιγμα γραφείου στη Ξάνθη.

Άρχισα να ασχολούμαι με τη πολιτική από τα φοιτητικά μου χρόνια. Ξεκινώ τώρα την πολιτική μου διαδρομή από το τόπο μου, για να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου στο ελληνικό κοινοβούλιο, έχοντας ως κύριους στόχους:

-Να σταματήσει ο νομός Ξάνθης,  να είναι από τους πιο υποβαθμισμένους στη περιφέρειά μας αλλά και στη χώρα μας, ένας νομός πολυπολιτισμικός και μέχρι πρότινος  με μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης

-Να συμβάλω ώστε να μην υπάρχουν οι αιτίες που δημιουργούν κοινωνικές ανισότητες.

– Να δημιουργήσω ευνοϊκές συνθήκες ώστε να μην υπάρχει υψηλή ανεργία στο τόπο μου ειδικά στους νέους, να σταματήσει το φαινόμενο της μετανάστευσης και να ανέβει το επίπεδο και η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου.

Η μέχρι σήμερα πορεία της ζωής μου αποδεικνύει ότι είμαι μια γυναίκα αυτοδημιούργητη και ανεξάρτητη.

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση να μπω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για να συμμετέχω στην πολιτικη αλλαγή που προσδοκά η κοινωνία μας και όχι λόγω της ποσόστωσης που αφορά τις γυναίκες ή ως ευκαιριακή λύση.

Σας κοιτάζω όλους στα μάτια, διεκδικώ την έδρα και είμαι έτοιμη να πραγματοποιήσω τους στόχους μου.

# Αυτή τη φορά ΝΕΑ ΦΩΝΗ με την Μπερήμ!!!

Ντελή Ιμπραήμ Μπερήμ

Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button