Τοπικά νέα

Ο Παναγιώτης Μετοικίδης υποψήφιος με την παράταξη Μελισσόπουλου

Υποδεχόμαστε σήμερα με ιδιαίτερη χαρά στη μεγάλη δημοκρατική μας παράταξη έναν ακόμη νέο άνθρωπο, τον Παναγιώτη Μετοικίδη.
Ο Παναγιώτης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και κατάγεται από τη Σταυρούπολη Ξάνθης. Παιδί με καθημερινή παρουσία και προσφορά στον τόπο που γεννήθηκε, κοινωνικός, πρόσχαρος, αγαπητός και πάντα “η ψυχή της παρέας”.
Τη Σταυρούπολη που είναι ο τόπος του, η παιδική του ηλικία, οι φίλοι του, η οικογένειά του την αγαπάει πολύ και θλίβεται για την εικόνα ερήμωσης και εγκατάλειψης που παρουσιάζει σήμερα.
Φίλε Παναγιώτη, μαζί θα φρενάρουμε τον κατήφορο και θα βάλουμε ένα λιθαράκι για να δημιουργήσουμε μία νέα αρχή για την Ξάνθη και την ορεινή της περιοχή!!
Σε αυτό τον αγώνα όμως θα πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ με τη νέα γενιά της πόλης μας που θα αποτελέσει την επόμενη μέρα την πρώτη μας προτεραιότητα. Διότι όλοι γνωρίζουμε ότι εάν δεν στηριχθεί και δεν σταθεί στα πόδια της κυρίως η νέα γενιά του τόπου μας, δεν θα σταθούν στα πόδια τους ξανά ούτε η Ξάνθη, ούτε η Σταυρούπολη, ούτε οι άλλοι οικισμοί του Δήμου μας!!!

Καλώς ήρθες Παναγιώτη, καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!!
Προχωράμε ενωμένοι ΜΠΡΟΣΤΑ για το καλό του Δήμου μας!!

Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button