Άρθρα

Μοντέρνοι νεροχύτες κουζίνας για μια υπέροχη κουζίνα!

Οι μοντέρνοι νεροχύτες κουζίνας είναι must για μια κουζίνα λειτουργική και… ντιζαϊνάτη! Κορυφαίοι κατασκευαστές του χώρου, όπως Apell και Macart, έχουν σχεδιάσει νεροχύτες σε μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στον χώρο και στο γούστο σας. Μπορεί να είναι υποκαθήμενος ή επικαθήμενος, μονός ή διπλός (με μία ή δύο γούρνες), λευκός, μαύρος ή σε άλλη απόχρωση και επίσης, σε όποια διάσταση σας εξυπηρετεί καλύτερα. Στη ΡΕΛΛΟΣ σας περιμένει ο ιδανικός νεροχύτης, εκείνος που είναι ανθεκτικός στις υψηλές θερμοκρασίες και στις εναλλαγές ζεστού-κρύου και που καθαρίζεται εύκολα, διατηρώντας άριστη την υγιεινή στην κουζίνα.

Νεροχύτες κουζίνας από γρανίτη για μεγάλη αντοχή!

Οι νεροχύτες κουζίνας από γρανίτη (συνθετικοί) φημίζονται για τη μεγάλη αντοχή τους στις υψηλές θερμοκρασίες και στη ΡΕΛΛΟΣ κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων. Είτε ένθετος, είτε επικαθήμενος είτε υποκαθήμενος, ο γρανιτένιος νεροχύτης στο χρώμα και στις διαστάσεις της επιλογής σας, φέρει την εγγύηση ποιότητας των πιο αναγνωρισμένων brands του χώρου, όπως Macart ή της Schock, εξασφαλίζοντας στην κουζίνας σας υγιεινή, αλλά και κορυφαία αισθητική.

Νεροχύτες ανοξείδωτοι για κάθε μοντέρνα κουζίνα!

Νεροχύτες ανοξείδωτοι προσεγμένου design και υψηλής ποιότητας και αντοχής, σας περιμένουν στη ΡΕΛΛΟΣ! Macart, Apell και Fortinox υπογράφουν τη μεγάλη ποικιλία από inox (ίνοξ) νεροχύτες με 1 ή 2 γούρνες και λεία ή σαγρέ επιφάνεια, που θα αναδείξουν την κουζίνα σας και θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο λειτουργική. Επιλέξτε τον δικό σας και επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές!

Μπαταρίες νεροχύτη για full λειτουργικότητα!

 Οι μπαταρίες νεροχύτη έρχονται να συμπληρώσουν την αισθητική και λειτουργικότητα της κουζίνας σας. Η Roca, η Macart και άλλες αξιόπιστες εταιρείες έχουν δημιουργήσει μπαταρίες μαύρες, χρωμέ κ.τλ που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους. Επισκεφθείτε σήμερα το rellos.gr και ανακαλύψτε την ιδανική βρύση (μπαταρία) κουζίνας με σπιράλ, με συρόμενο ντους ή σπαστή!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button