Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ ΞΑΝΘΗΣ : ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Με την βεβαιότητα της νίκης και μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας, ομοψυχίας και συντροφικότητας, έγινε την Πέμπτη το βράδυ η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην πορεία για τις εκλογές της 21ηςΜαΐου, που θα σημάνει την πολιτική αλλαγή και τον τερματισμό μιας κυβερνητικής θητείας συντηρητισμού, διαπλοκής, εξυπηρέτησης ημετέρων, ισοπέδωσης της μεσαίας τάξης.

Γιαννακίδης Στάθης, ΖεϊμπέκΧουσεΐν, Κυνηγοπούλου Αθηνά, Στογιαννίδης Γρηγόρης,ΤζαμπάζηΜαρία:με σοβαρό πολιτικό λόγο και αποδεδειγμένη βούληση και δράση, για την πολιτική ανατροπή σε όφελος των πολιτών και όχι των ολιγαρχών, αποτελούν το εχέγγυο για μια κοινωνία δικαιοσύνης.

Δέσμευση όλων μας, απέναντι στην τοπική κοινωνία και στη χώρα, να παλέψουμε, μαζί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος δίπλα στον πολίτη. Προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προκειμένου η Ελλάδα και οι Έλληνες, να σταματήσουν να βιώνουν μια αδυσώπητη πραγματικότητα, που συνίσταται στην επιβίωση με κουπόνια και στην αγωνία για τον πλειστηριασμό του σπιτιού τους, που απέκτησαν με τον δικό τους ιδρώτα, τον ιδρώτα της δουλειάς τους.

Στην ερώτηση, αν ξέρουμε. Ναι, ξέρουμε και από τα λάθη μας μάθαμε, απάντησαν χωρίς δισταγμό όλοι/ες. Στην ερώτηση, αν μπορούμε. Ναι, τώρα μπορούμε. Γιατί δε ζητάμε, μία δεύτερη ευκαιρία. Ζητάμε μία πρώτη ευκαιρία, να κυβερνήσουμε χωρίς μνημόνια, τρόικα και εξαναγκασμούς, με βάση το δικό μας σχέδιο.

Η κάλπη της 21ηςΜαΐου, έχει ένα μόνο δίλημμα.

Προοδευτική Κυβέρνηση ή Μητσοτάκης Α.Ε.

Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button