Τοπικά νέα

Γιάννης Παπαχρόνης: “Ξεχάσαμε να αγαπάμε την πόλη μας’

Ο Δήμος Ξάνθης έχει μείνει πολύ πίσω και χρειάζονται 10 χρόνια σκληρής εργασίας

Για την απόφαση της μη καθόδου στις δημοτικές εκλογές της δημοτικής παραταξης “Αγάπη για την Ξάνθη μας”, για την κατάσταση στο Δήμο Ξάνθης και το μέλλον του στην αυτοδιοίκηση, μίλησε στον Κοσμά Γεωργιάδη ο ιδρυτής της παράταξης Γιάννης Παπαχρόνης.

“Ο Δήμος Ξάνθης έχει μείνει πολύ πίσω και χρειαζονται 10 χρόνια σκληρης εργασιας. Ξεχάσαμε να αγαπάμε την πόλη μαςτόνισε και γνωστοποίησε την πρόταση που του έγινε απο το Χριστόδουλο Τοψίδη για να είναι  υποψήφιος περιφερειακος σύμβουλος με την περιφερειακη συνθεση στις περιφερειακές εκλογές τον Οκτωβριο. Δεν απέκλεισε και τη συμπόρευση του με τη δημοτικη παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου.

 Δεν κόβει γέφυρες με κανέναν, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Να ψηφίσει ο Ξανθιώτης όχι με κριτήριο τις κουμπαριές και τις φιλίες. Η εμπειρία μου έδειξε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης ότι δεν είναι εκλογές 15μελούς. Δεν ψηφίζουμε τους πιο δημοφιλείς. Δεν ψηφίζουμε τους φιλους μας, αυτούς που παμε μαζί και πίνουμε τσίπουρα και καφέδες και κανουμε μαζί διακοπές. Να ψηφίσουμε αυτούς που ξέρουμε  ότι θα πάνε να δουλέψουν για το καλό του δήμου μας. Ο Δήμος είναι πίσω. Για να γίνει επανεκκίνηση  θέλει 10 χρόνια σκλρής εργασίας απ’ όλους. Είμαστε πολύ πίσω”

Μπορείτε να τον ακούσετε στο αρχείο εκπομπών του STAR 88,8 fm (21/4)  από το χρόνο 1.31.20

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button