Εκδηλώσεις

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Σας καλούμε στην τριακοστή δεύτερη (32η) εθελοντική αιμοδοσία του έτους.

Επιστρέφουμε μετά από ένα τετράμηνο στην μεγαλύτερη οργανωμένη εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας του Νομού Ξάνθης. Ολοήμερη αιμοδοσία την Τετάρτη 26 Απριλίου από τις 11:30 έως τις 19:30 στην Κυψέλη του Δήμου Τοπείρου στην αίθουσα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου ΑΕΚ Κυψέλης.

Προσφέρουμε το αίμα μας λοιπόν για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Γεώργιος Παπανικολάου”.

Απευθυνόμαστε λοιπόν όχι μόνο στους εθελοντές αιμοδότες της Κυψέλης αλλά και της Εξοχής, του Δεκάρχου, της Γκιώνας, του Ολβίου, του Παλιού Ολβίου, της Νέας Αμμισού και του Αβάτου όπως και σε οποιονδήποτε εθελοντή ή υποψήφιο εθελοντή αιμοδότη επιθυμεί να ενώσει μαζί μας και τις δικές του προσπάθειες.

Τονίζουμε όπως κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνουν τα κινητά συνεργεία αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές της περιφέρειά μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο Νοσοκομείο μας, εφόσον δεν μας βολεύει, ιδίως τώρα με την ενεργειακή κρίση και την μεγάλη άνοδο και τις ανατιμήσεις όλων των ειδών διαβίωσης.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

Αυτή τη φορά θα γιορτάσουμε μαζί τις δύο μεγάλες γιορτές των Χριστιανών και Μουσουλμάνων αιμοδοτών μας, τσικνίζοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας με σουβλάκια για όλους τους συμμετέχοντες.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button