Τοπικά νέα

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών – ΣΤΗΡΙΖΩ

Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023, πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων στα μέλη του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ στα γραφεία μας.

Ο Σύλλογός μας, ενόψει των εορτών του Πάσχα, κατάφερε να συγκεντρώσει πολλά τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής, καθώς και επιταγές για τα μέλη του, με την σημαντική υποστήριξη των συμπολιτών της πόλης μας Ξάνθης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά μας και απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη και τον σεβασμό τους, στις Μονογονεϊκές Οικογένειες.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που παραχώρησαν ένα μέρος στα καταστήματά τους, για να προσφέρει κάθε πελάτης τους ό,τι μπορεί ο καθένας ξεχωριστά, όπου είναι οι εξής:

“ΣΚΛΑΒΕΝΊΤΗΣ”, KOSMOPLUS (πρώην Dia ), KOSMOPLUS (Αθ.Διάκου 1), ΣΟΎΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “Πασσάς Φίλιππος” (Εράσμιο Ξάνθης), Παντοπωλείο ” Σεβαστοπούλου Φωτούλα” ( Εράσμιο Ξάνθης) και
“ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΆΡΚΕΤ ” ( Μάγγανα Ξάνθης).

Τα σχολεία της πόλης μας Ξάνθης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας:

6ο Νηπιαγωγείο, 9ο Νηπιαγωγείο, 9ο Δημοτικό και 13ο Δημοτικό.

Τον υπεύθυνο του καταστήματος “KOSMOPLUS” (πρώην Dia ), κύριο Θεοδωρίδη Δημήτριο, για την ευγενική προσφορά δωροεπιταγών.

Τα κρεοπωλεία “ΑΝΤΏΝΗΣ” και “ΠΑΠΑΡΕΚΑΡΗΣ”, για τις δωροεπιταγές τους.

Το Σωματείο Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Ξάνθης.

Το Ζαχαροπλαστείο ” ΑΝΤΟΝΥ”.

Ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ του Νομού Ξάνθης για τη στήριξή τους, με τη γνωστοποίηση της σημαντικής μας προσπάθειας δια μέσω του τύπου.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους από καρδιάς, που για άλλη μια φορά συμβάλλετε απλόχερα και ανιδιοτελώς στο έργο μας, χαρίζοντας πολλά χαμόγελα σε κάθε Μονογονεϊκή Οικογένεια.

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, αγάπη και ειρήνη σε εσάς και τις οικογένειές σας.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών – ΣΤΗΡΙΖΩ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button