Τοπικά νέα

Χωρίς Νερό Πασχαλιάτικα το Λυκοδρόμιο!

Χωρίς νερό για μία εβδομάδα είναι το Λυκοδρόμιο λόγω βλάβης και η Μαρία Βέλλιου διαμαρτύρεται για την αδιαφορία και την αναισθησία του Δήμου Ξάνθης και της ΔΕΥΑΞ, όπως γράφει στη σχετική της αναρτηση στα “Στραβά και Ανάποδᨔ

“Είστε τραγικοί όλοι στο Δήμο. Αν έχετε έστω και λίγο συνείδηση δηλώστε παραίτηση ΤΩΡΑ. Από το προηγούμενο Σάββατο στον οικισμό Λυκοδρομιου ,που αυτή την στιγμή λόγω Πάσχα είναι όλα τα σπίτια γεμάτα ,μας έχετε αφήσει δίχως νερό. Είστε …το λιγότερο που μπορώ να πω τραγικοί…..Πάτε καλά; Μια εβδομάδα τώρα παρακαλάμε να φτιάξετε τη βλάβη ….Όλος ο οικισμός είναι έξαλλος με την αδιαφορία σας και την αναισθησία σας … Ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης που ήταν ενήμερος από την Δευτέρα για το πρόβλημα ,μας είπε ότι έρχονται νερά στη δεξαμενή με βυτίο ….μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη ,το οποίο δεν κρατάει η ροή στη βρύση ούτε ένα τέταρτο …μετά ούτε σταγόνα. Ας ενημερωθεί και ο κύριος Τσεπελης για αυτή την κατάντια . Το επόμενο σπίτι μας θα το χτίσουμε στο δροσερό … Πάντως κύριε Τσεπελη….κρίμα για τον συνεργάτη σας. Μας δουλεύει ψιλό γαζί”
Και η Ρούλα Κυριακού γράφει:
“Γεια σας, τι πρόβλημα υπάρχει άραγε στο Λυκοδρόμιον Ξάνθης; Μήπως περνάει κάτι από το μυαλό σας; Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι δεν έχουμε νερό Πασχαλιάτικα.. άντε καλέ, εμείς εδώ έχουμε ανθρώπους που μας νοιάζονται, εμείς έχουμε δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που ότι λένε, χτυπάνε το χέρι ✋ τους και το κάνουν!!! Σαν δεν ντρέπονται λίγο..έλεος πια με το πρόβλημα αυτό! Κάθε χρόνο τα ίδια, χρόνια τώρα! Αυτοί, λοιπόν, οι υπεύθυνοι κύριοι (λέμε τώρα..) ας έρθουν στη θέση μας και τότε να δούμε τι θα έκαναν και τι θα έλεγαν για τους ιθύνοντες… Τέλος, έχω να πω πως μόνο ένας ενδιαφέρεται και αυτός είναι ο Τάσος Συμεωνίδης. Θέλουμε νερόοοοοοοοοοοο, είναι απαραίτητο!!”
Το σχόλιο του Γιώργου Παπαμιχαήλ:

“Κλείνει υποψηφίους αυτό το καιρό στο βουνό ο δήμαρχος δεν προλαβαίνει, οι οποίοι υποψήφιοι του δηλώνουν ευθαρσώς εδώ μέσα πώς το δίκτυο είναι καλύτερο από ποτέ απλά θέλει λίγο φτιαξιμο ακόμη, και αυτοί οι άνθρωποι θα έρθουν σε λίγους μήνες να σας ζητήσουν και να τους ξανά βγάλετε δημοτική αρχή… Ντρέπεται και η ντροπή πλέον κύριε δήμαρχε… Και στο βουνό και στη πόλη και στη ζωή μας την ίδια!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button