Τρίτο Μάτι

Πασχαλινή Γιορτή του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης

Την  Μ. Τετάρτη 12/04/2023 πραγματοποιήθηκε η Πασχαλινή Γιορτή του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος στην Χρύσα, παρουσία της Προέδρου του Κ.Κ.Π.Π.-ΑΜΘ κας. Αναστασίας Κ. Τζαμπαζλή και του Υπεύθυνου του Παραρτήματος, και μέλους του Δ.Σ., κ. Κλεομένη Ψωμακέλη.

Την γιορτή μας την τίμησαν με την παρουσίας τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης – κ.κ. Παντελεημων,  ο Βουλευτής Ξάνθης  – κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης – κ. Εμμανουήλ Τσέπελης, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Οικονομικών Υπηρεσιών – κ. Εμμανουήλ Φανουράκης , ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης – κ. Κων/νος Κουρτίδης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης – κ. Σοφία Ψωμά, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης – κ. Ηλίας Ασκαρίδης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικού Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης – κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης, το Π.Σ. ‘ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ψ.Κ.Ξ.’ , o Υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Περιφέρειας ΑΜΘ της Νέας Δημοκρατίας – κ. Πάτροκλος Γάντζος, γονείς των εκπαιδευομένων μας και φίλοι του Παραρτήματος.

Οι εκπαιδευόμενοι μας πήραν την λαμπάδα, το πασχαλινό σοκολατένιο αυγό τους και ο Σύλλογος ‘ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ψ.Κ.Ξ.’ πρόσφερε από ένα δώρο στους εκπαιδευόμενους μας.

Αντάλλαξαν ευχές για Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα.  

Παραρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button