Χωρίς κατηγορία

Όλα όσα χρειάζεσαι για την τέχνη… του “ψεύτικου”!

Όταν μια πελάτισσα ζητάει τεχνητά νύχια, αναμένει το ιδανικό αποτέλεσμα, αυτό που έχει δει σε κάποια φωτογραφία και θέλει να το δει και στα χέρια της. Η τάση της μόδας επιτάσσει μεγάλα ψεύτικα νύχια, μαύρα ή διάφανα, που εσύ μπορείς να βρεις στο In BeautyLand, όπου θα βρεις επίσης όλα τα εργαλεία και τα προϊόντα, όπως Acrygel και gel system, που θα χρειαστείς για να χτίσεις τις πιο εντυπωσιακές, επαγγελματικές δημιουργίες! Κάνε την online αναζήτησή σου και προχώρησε στην αγορά που θα διευκολύνει την εργασία σου!

Gel νυχιών με δόσεις extra λάμψης!

Ένα gel νυχιών με χρώμα είναι ό,τι πρέπει για τις γυναίκες που αναζητούν κάτι διαφορετικό και πιο λαμπερό. Δοκίμασε τζελ με παγιέτες, glitter ή marble effect για εντυπωσιακό αποτέλεσμα που μοιάζει με λαμπερό μάρμαρο και κάνε τη διαφορά! Για πιο κλασικές επιλογές, πρότεινε έντονα μονόχρωμα τζελ σε διάφορες αποχρώσεις που υπογράφουν επώνυμα brands όπως η Alezori, η MeCosmeo και η Crocus.

Όταν στόχος είναι η επιμήκυνση, επίλεξε… φόρμες για νύχια!

Οι φόρμες ενίσχυσης – χτισίματος νυχιών αποτελούν την ιδανική βάση για εντυπωσιακά τεχνητά νύχια. Στο In BeautyLand θα βρεις αμέτρητες επιλογές σε αυτοκόλλητες φόρμες χτισίματος νυχιών για τζελ, ακρυλικό και τεχνητά νύχια σε μοναδικά σχέδια, στυλ και μεγέθη. Βρες αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σου και δημιούργησε νύχια με τέλειο σχήμα και μεγάλη αντοχή, που θα ικανοποιήσουν τις πελάτισσές σου και θα κάνουν τη δουλειά σου περιζήτητη. Επισκέψου τώρα το inbeautyland.gr, κάνε την online αγορά σου, επωφελήσου από τις ασυναγώνιστες τιμές και η επιμήκυνση νυχιών θα γίνει η αγαπημένη σου εργασία!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button