Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Ξάνθη;

Το μεγάλο πολιτικό λάθος των ελληνικών κυβερνήσεων, η παρελθοντολογία, σήμερα η συγκυβέρνηση το έχει επικοινωνιακά αναδείξει σαν το κορυφαίο πολιτικό ανταγωνιστικό θέμα με την αντιπολίτευση και ιδίως με την εν δυνάμει κυβέρνηση της ΝΔ και τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δυστυχώς, συγκρίνει ο πρωθυπουργός τη σημερινή πολιτική, εργασιακή και οικονομική κατάσταση με το 2014 και όχι με τους εταίρους, δανειστές, ανταγωνιστές και με τους ευρωπαϊκούς οικονομικούς δείκτες.

Το μεγάλο πολιτικό λάθος των ελληνικών κυβερνήσεων, η παρελθοντολογία, σήμερα η συγκυβέρνηση το έχει επικοινωνιακά αναδείξει σαν το κορυφαίο πολιτικό ανταγωνιστικό θέμα με την αντιπολίτευση και ιδίως με την εν δυνάμει κυβέρνηση της ΝΔ και τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δυστυχώς, συγκρίνει ο πρωθυπουργός τη σημερινή πολιτική, εργασιακή και οικονομική κατάσταση με το 2014 και όχι με τους εταίρους, δανειστές, ανταγωνιστές και με τους ευρωπαϊκούς οικονομικούς δείκτες.

Η μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση δεν προβάλει στο εσωτερικό τα επιτεύγματα των προεκλογικών εξαγγελιών της, αλλά αναζητά άλλοθι στο παρελθόν και στην επιδοματική της πολιτική, που σκοτώνει την εργασία είναι εφήμερη, δεν αντιστρέφει προς το καλύτερο τους εργασιακούς και οικονομικούς δείκτες, δε δίνει προοπτική, πεθαίνει η ελπίδα της κοινωνίας και των νέων μας, που όποιοι μπορούν άρον – άρον μεταναστεύουν στα πέρατα της υφηλίου.

 

Τα ασφαλιστικά ταμεία βουλιάζουν, όχι μόνο από τις ελαστικές μορφές εργασίας και την αδυναμία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να καταβάλουν τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων, αλλά και από τον εσωτερικό δανεισμό, χωρίς επιστροφή, του κράτους από τα ασφαλιστικά ταμεία για τις οικονομικές ανάγκες του.

Όταν τα ασφαλιστικά ταμεία εκταμιεύουν τις βασικές αποδοχές σύνταξης 2.009,91 ευρώ και παρακρατούνται συνολικά 844 ευρώ, 85,84 ευρώ για ασθένεια, 140,69 ευρώ ειδική εισφορά , 186,09 ευρώ για κρατήσεις των Ν. 4024 και 4051, 252,47 ευρώ κράτηση του Ν. 4093, 171,64 ευρώ φόρος, 7,59 ευρώ έναντι ειδικής εισφοράς και στο συνταξιούχο καταβάλεται τα υπόλοιπα 1.165,39 ευρώ πως θα σωθούν τα ασφαλιστικά ταμεία;

Δεν είναι ούτε ηθικό, ούτε δίκαιο, να κάνετε οικονομική επιδοματική με τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων, με τις μειώσεις των συντάξεων και μισθών των εργαζομένων.

Οικονομική και επιδοματική πολιτική γίνεται μόνο μέσα από την ανάπτυξη της οικονομίας και την πραγματική και όχι εικονική μείωση της ανεργίας.

Πριν λίγα χρόνια ο εργαζόμενος είχε επιλογές στην εργασία, σήμερα έχουν αλλάξει δραματικά τα δεδομένα, ο νόμος προσφοράς – ζήτησης έχει ανατραπεί, δεν υπάρχουν επιλογές, ο εργοδότης έχει το πάνω χέρι.

 

Ωραία είναι τα συνέδρια κ. Μητσοτάκη, τα μηνύματα ενότητας, οι γενικότητες του προγράμματος διακυβέρνησης της χώρας, η ανάδειξη και η καταγραφή της φορομπηχτικής κυβερνητικής πολιτικής και της επιζήμιας για τα εθνικά μας θέματα ακολουθούμενης εθνικής πολιτικής της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.

Τα στελέχη που θ’ αναλάβουν να φέρουν εις πέρας το έργο νίκης ης ΝΔ στην περιφέρεια τις επόμενες εκλογές και η ανάδειξη των υποψηφίων έχει ολοκληρωθεί;

Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στο Νομό Ξάνθης;

Με το γενικό δ/ντής της ΣΕΚΕ και πρώην υπουργό Αλέξανδρο Κοντό, έχουν γίνει οι διεργασίες και οι συζητήσεις, ώστε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου σας και ν’ αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της νικηφόρου πορείας της ΝΔ στην Ξάνθη;

Μετά τον αιφνιδιασμό των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015, θα είναι μέγιστο πολιτικό σας λάθος, αν δεν μπορέσετε να ερμηνεύσετε τα σημεία των καιρών και να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για έναν πιθανό εκλογικό αιφνιδιασμό του Αλέξη Τσίπρα, χωρίς να έχετε κλείσει το θέμα υποψηφιότητας των στελεχών σας στα εκλογικά ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Η παρουσία του Αλέξανδρου Κοντού στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ξάνθη, δεν είναι απλώς απαραίτητη, αλλά επιβεβλημένη, παρά τις όποιες δυσκολίες μπορεί να παρουσιάζει, λόγω των ειλημμένων υποχρεώσεων του πρώην υπουργού από τη θέση του στο τιμόνι της συνεταιριστικής βιομηχανίας καπνών της ΣΕΚΕ Α.Ε.

Η στελέχωση των ψηφοδελτίων, δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από προσωπικές πικρίες και πολιτικές εμπάθειες, οι ηγέτες πρέπει να τα ξεπερνούν, να τ’ αφήνουν πίσω, στόχος τους πρέπει να είναι η καλύτερη εκπροσώπηση της κοινωνίας και πάντατο αλάνθαστο ένστικτο των ψηφοφόρων θα καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις και επιλογές σας.

 

Η Ελλάδα, χώρα του σκληρού πυρήνα του ευρώ, μέλος της ατλαντικής συμμαχίας και όλων των διεθνών οργανισμών και κατά τον πρωθυπουργό χώρα ειρήνης, ασφάλειας και δυναμικής παρουσίας στον ευρύτερο στρατηγικό χώρο της περιοχής, δυστυχώς, άγεται και φέρεται από τις αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπίων και είναι έτοιμη να τους αναγνωρίσει μ’ έναν απλό γεωγραφικό προσδιορισμό δίπλα στο όνομα Μακεδονία.

Σφετερίζονται αποκλειστικά για τον εαυτό τους οι σκοπιανοί τον όρο Μακεδονία, ανέφερε ο έλληνας πρωθυπουργός.

 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button