Αγώνας Σπόρ

Μίλτος Μαλανδρής: “Πρέπει να δείξουμε τα θετικά μας στοιχεία και να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό”

Λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ο Μίλτος Μαλανδρής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της. Έχετε το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Μια πιθανή νίκη θα δώσει στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ την 5η θέση.

Μετά από ένα πρωτάθλημα αρκετά ανταγωνιστικό φτάνουμε στο τέλος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων όσον αφορά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Πράγματι σε περίπτωση νίκης θα τερματίσουμε στη 5η θέση και θα αποφύγουμε τη διαδικασία των play out.

Τα στοιχεία που πρέπει να προσέξετε για να έρθει το ροζ φύλλο αγώνα;

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Πανσερραϊκός έχει δείξει σταθερότητα και ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλο το πρωτάθλημα και αυτό τον έχει φέρει στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δείξουμε τα θετικά μας στοιχεία, να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ένα μήνυμα για τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ;

Μας έχουν βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Έχουμε σταθερά πάνω από 500 φίλους της ομάδας στο γήπεδο και μας δίνουν την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό ζητάμε και στο τελευταίο παιχνίδι να είναι δίπλα μας και να βοηθήσουν σε όλο τον αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button