ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Στάμο Τριμίντζιο που δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει ασυμβίβαστο για την θέση του Περιφερειάρχη, απάντησε ότι επιθυμία του είναι να μην μετάσχει σε αυτές τις εκλογές ως αντιπεριφερειάρχης και να ασχοληθεί με τις προσωπικές και επαγγελματικές του επιλογές. Όσο για το θέμα του ασυμβίβαστου που του θέσαμε  δεν έδωσε καμία απάντηση.

 



Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Στάμο Τριμίντζιο που δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει ασυμβίβαστο για την θέση του Περιφερειάρχη, απάντησε ότι επιθυμία του είναι να μην μετάσχει σε αυτές τις εκλογές ως αντιπεριφερειάρχης και να ασχοληθεί με τις προσωπικές και επαγγελματικές του επιλογές. Όσο για το θέμα του ασυμβίβαστου που του θέσαμε  δεν έδωσε καμία απάντηση.



Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ


ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ


Δεν έχει αποφασίσει ακόμη οριστικά αν θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης στην Ξάνθη, αναφέροντας ότι είναι νωρίς, είναι δεδομένη η στήριξή του στο Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Παυλίδη στην κάθοδό του στην Περιφέρεια και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.



ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ


Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΗΜΟΥΔΗ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ



Επίσης η πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χρυσούλα Δημούδη αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία στηρίζοντας τον αγώνα του Γιώργου Παυλίδη για την αιρετή Περιφέρεια.


Παρ όλο που δέχτηκε πρόταση από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη για την συμμετοχή της στον συνδυασμό του,  η κ. Δημούδη αφήνει ανοιχτά και τα δύο ενδεχόμενα αφού λείπει εκτός Ξάνθης και προφανώς θα βγάλει τις τελικές της αποφάσεις μετά τις επαφές  με τον Δήμαρχο και τον Νομάρχη.


Η Χρυσούλα Δημούδη έχει έναν επιπλέον λόγο που μπορεί να συμμετέχει ως αντιπεριφερειάρχης, για τον λόγο ότι καλύπτει και την ποσόστωση για τις γυναίκες που προβλέπει ο νόμος.


Όμως όλα είναι ανοιχτά και θα ξεκαθαρίσουν για την πορεία της σε πολύ λίγο.



ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ 


Ο “ΑΓΩΝΑΣ”


Με αφορμή το δελτίο τύπου του Νομάρχη Ξάνθης Γιώργου Παυλίδη που επιβεβαιώνει αυτό που έγραψε πριν από δύο περίπου μήνες ο “Αγώνας” και επιβεβαίωσε προχθές η Δέσποινα Γκούμα και πάλι στην εφημερίδα “Αγώνας” η κάθοδος στην Περιφέρεια του νομάρχη Γιώργου Παυλίδη γίνεται με γνώμονα την κοινωνική στήριξη των πολιτών και των πέντε νομών, ανεξάρτητα από την στήριξη των κομμάτων.


Εμείς ευχόμεθα καλή δύναμη στην δύσκολη αυτή προεκλογική περίοδο.



ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦ


Οριστικά έκλεισε όπως λένε οι πληροφορίες  με τον Δήμαρχο Αγγά στην Μύκη ο νομαρχιακός σύμβουλος και πρώην Αντινομάρχης κ. Γιουσούφ αφού κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο  του νυν δημάρχου Μύκης Αγγα Μουσταφά..



ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ


Αισιόδοξος εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Γιώργος Παπασταματίου, ο οποίος ελπίζει ότι η Τρίτη ηλικία θα τον στηρίξει στις ερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.


Είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα υπήρχαν χρήματα και οι δραστηριότητες που προγραμματίστηκαν από το ΔΣ ικαναποίησαν το μέγιστο τα μέλη.


Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι παρ όλες τις περικοπές που κάνει η κεντρική διοίκηση στον Δήμο Ξάνθης, αυτός θα στηρίξει όταν επανεκλεγεί και από όποιο πόστο τον ορίσει ο δήμαρχος, τις όποιες πρωτοβουλίες θα παρθούν για να ανακουφίσει τα “παληκάρια της τρίτης νιότης”.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ


Αισιόδοξος ακούστηκε στον ραδιοφωνικό αέρα της Ξάνθης και στην εκπομπή του Metropolis 105, 1 “Πρωινός καφές με τον Αλέξανδρο” ο Γιάννης Αλεξιάδης πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα που αυτή την στιγμή ταλανίζουν την αγορά της Ξάνθης και αυτά τα προβλήματα σίγουρα θα προκαλέσουν κλείσιμο αρκετών επιχειρήσεων αλλά όμως, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, με το τέλος του 2011 βλέπει ανάκαμψη και στρώσιμο της αγοράς.


Εμείς λέμε κουράγιο σε όλους, είτε είναι εργαζόμενοι, είτε επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button