Τοπικά νέα

Γιώργος Χατζηθεοδώρου: Δεν θα “κατεβάσει” ο ΣΥΡΙΖΑ δικό του συνδυασμό στο Δήμο Ξάνθης

Στη χθεσινή  πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Κοσμά Γεωργιάδη στο STAR 88,8 fm και στον “ΑΓΩΝΑ’ μίλησε ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολίτες για την Ξάνθη” Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Αφορμή η πρόσφατη επιστολή του (δημοσιεύτηκε στο φύλλο του Σαββάτου) για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές και την κοινή κάθοδο τριων δημοτικων παρατάξεων και για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα κατεβάσει δικό του συνδυασμό για τις εκλογές στο Δήμο Ξάνθης ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

“Οι 3 δημοτικές παρατάξεις, ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ, ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ,  με ανένταχτους και ανεξάρτητους πολίτες, τον Βασίλη Παπαδόπουλο, γίνονται ένα, με κατεύθυνση τη νίκη των ξανθιωτών,τη νίκη της πόλης”

“Δεν είναι η πρώτη επιστολή που δίνω στη δημοσιότητα. Ο κόσμος χρειάζεται ν΄ ακούσει ότι είναι υπαρκτό το γεγονός της μεγάλης σύνθεσης των δημοτικών παρατάξεων και ανένταχτων πολιτών για τη διεκδίκηση του Δήμου Ξάνθης. Και αυτό γιατί υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που το αμφισβητούν.Υπάρχουν και οι αντίπαλοι που λένε ότι αυτοί οι τέσσερις θα διαλυθούν, δε θα πάνε μέχρι το τέλος.

Εχουμε μπει στην τελική ευθεία και έχει αυξηθεί σίγουρα και η αγωνία των δημοτών και αυτών που διεκδικούν το Δήμο Ξάνθης. Χρειάζεται να επικοινωνούμε με τους πολίτες και είναι ελάχιστα τα μέσα ενημερωσης που μας βοηθούν να επικοινωνήσουμε με τους δημότες μας.

Θ’ ακολουθήσουν και άλλες επιστολές. Είμαστε έτοιμοι και πολύ σύντομα θα μάθετε το λογότυπο και την ονομασία του συνδυασμού μας.”

-Ο ΣΥΡΙΖΑ θα “κατεβάσει” δικό του συνδυασμό στο Δήμο Ξάνθης;

“Ούτε μια στο εκατομμύριο. Δε θα κατέβει κανένας συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει ότι θα είμαστε μια νέα δημοτική παράταξη. Εχουμε αφήσει πίσω τα κόμματα, τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ν’ αλλάξουμε κάτι στον τόπο μας.

Το δείξαμε έμπρακτα και στο δημοτικό συμβούλιο με τη δημιουργική αντιπολίτευση που κάναμε.

Ακολουθούμε μια πιστή γραμμή. Και αυτοί οι απελπισμένοι σήμερα που δηλώνουν ότι χρεάζεται να γίνουν διαδικασίες και θα υπάρξει νέο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά όλα είναι ψεύδη. Οι απελπισμένοι είναι και από το χώρο μας και γύρω από το χώρο μας. Τελευταία βρίσκονται σε αυτή την ιστορία με τα δημοτικά.”

-Υπάρχουν απελπισμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης;

“Το κόμμα συντεταγμένα κατεβαίνει στις εκλογές. Σίγουρα όταν ένα κόμμα είναι μεγάλο, έχει κυβερνήσει και θέλει να ξανακυβερνήσει, δυστυχώς εκεί μπαίνουν και οι προσωπικές φιλοδοξίες και πολλές φορές ξεπερνούν τα εσκαμμένα και αυτό είναι κακό και λάθος.

Πράγματι υπάρχουν κάποια ζητήματα και αυτά λύνονται στις εσωκομματικές διαδικασίες.”

Ο Νίκος Ανταμπούφης θα είναι μαζί σας;

“Βεβαίως. Από την αρχή, μαζί και με την Αριάννα Παπαϊωάννου ξεκινήσαμε τη μεγάλη συνεργασία με το Σάββα Μελισσόπουλο, τον Πασχάλη Λύρατζη, το Βασίλη Παπαδόπουλο.

Μέσα από την ολομέλεια της δημοκρατικής μας  παράταξης αυτό αποφασίσαμε.”

ΚΓ

Ακούστε στο αρχείο εκπομπών (20/3) στην πρωινη ενημερωτική εκπομπή του STAR 88,8 fm (8-10) από το χρόνο 1.18.00 το Γιώργο Χατζηθεδώρου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button