Ελλάδα

Το ΚΤΕΛ Ξάνθης επενδύει σε καινούργια ασφαλή λεωφορεία, σε συνεργεία και σταθμούς με δικούς του πόρους για την ασφάλεια των επιβατών

Τα ΚΤΕΛ εδώ και εβδομήντα χρόνια μεταφέρουν τους συμπολίτες μας στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της πατρίδας μας.Επισης και στα μεγάλα αστικά κέντρα .

Μεταφέρουν καθημερινά χιλιάδες μαθητές και φοιτητές χωρίς να λαμβάνουν καμία επιδότηση από το κράτος Απεναντίας προσφέρουν μειωμένα εισιτήρια σε όλες τις κατηγορίες των πολιτών μας .

Επενδύουν σε καινούργια ασφαλή λεωφορεία σε συνεργεία και σταθμούς με δικούς τους πόρους για την ασφάλεια των επιβατών. Αυτές λοιπόν τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας κάποιοι ανεύθυνοι είτε είναι στελέχη ομοσπονδιών είτε δημοσιογράφοι χωρίς να έχουν καμία εικόνα βγαίνουν στα ΜΜΕ και μας κατηγορούν για πολύ σοβαρές παραλείψεις

Εγώ σαν πρόεδρος τηςεταιρίας μου θα υπερασπιστώ το έργο του δικού μου ΚΤΕΛ των εργαζομένων και τών μετοχών θα προβώ σε κάθε νόμιμου δικαιώματος που απορρέει από το νόμο.

Με την ευκαιρία θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε ! Σε απάντηση όλων αυτών των κακόβουλων δημοσιευμάτων !

Θέμης Γεωργιάδης

πρόεδρος ΚΤΕΛ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button