Ο σύμμαχος του απλού πολίτη στα πλημμυρικά φαινόμενα και τις αποφράξεις!!!

Τα υψηλά  επίπεδα βροχοπτώσεων  που παρατηρούνται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια,  τα  έντονα καιρικά  φαινόμενα, αλλά και η έλλειψη πολιτικής  διαχείρισης του νερού έχουν ως αποτέλεσμα πολλές περιοχές της χώρας να πλήττονται κάθε χρόνο από πλημμύρες και φυσικές  καταστροφές.  Η απουσία αντιπλημμυρικών έργων και γενικότερα πολιτικής πρόληψης των πλημμυρικών φαινομένων, αλλά και η αποψίλωση των δασών,  η άναρχη δόμηση και η αλόγιστη παρέμβαση του ανθρώπου στη φύση δημιουργούν πολλαπλασιαστικά πλημμυρικά φαινόμενα  και συντελούν στην εμφάνισ

Τα υψηλά  επίπεδα βροχοπτώσεων  που παρατηρούνται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια,  τα  έντονα καιρικά  φαινόμενα, αλλά και η έλλειψη πολιτικής  διαχείρισης του νερού έχουν ως αποτέλεσμα πολλές περιοχές της χώρας να πλήττονται κάθε χρόνο από πλημμύρες και φυσικές  καταστροφές.  Η απουσία αντιπλημμυρικών έργων και γενικότερα πολιτικής πρόληψης των πλημμυρικών φαινομένων, αλλά και η αποψίλωση των δασών,  η άναρχη δόμηση και η αλόγιστη παρέμβαση του ανθρώπου στη φύση δημιουργούν πολλαπλασιαστικά πλημμυρικά φαινόμενα  και συντελούν στην εμφάνιση εικόνων βιβλικής καταστροφής σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Όπως επισημαίνει η κ. Μαρία Μιμίκου, καθηγήτρια στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και διευθύντρια του Εργαστηρίου Υδρολογίας και Αξιοποίησης Υδατικών Πόρων, στη χώρα μας  «δεν υπάρχει διαχείριση του νερού… αυτή είναι η πικρή αλήθεια», με αποτέλεσμα ιδιωτικές  κατοικίες και  επιχειρήσεις αλλά και δημόσιες δομές να απειλούνται με ολοσχερή καταστροφή με την πρώτη δυνατή βροχόπτωση. Υπόγεια  και αποθήκες κατακλύζονται από τα νερά της βροχής, δρόμοι μετατρέπονται σε ποτάμια, αυτοκίνητα παρασύρονται από ορμητικούς χείμαρρους και δεκάδες  ανθρώπινες ζωές χάνονται από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Ανίσχυρη η πολιτεία υπό το βάρος της οικονομικής εξουθένωσης αδυνατεί να παράσχει στον πολίτη την ασφάλεια και προστασία που χρειάζεται σε περιστάσεις ακραίων καιρικών φαινομένων και ισχυρών βροχοπτώσεων.

Στις  περιστάσεις αυτές απαραίτητη είναι η συνδρομή μιας  αξιόπιστης αποφρακτικής εταιρείας που  ενεργεί άμεσα και υπεύθυνα για την αποτελεσματική άντληση των υδάτων, ενώ παράλληλα  προλαμβάνει και αποκαθιστά αποφρακτικά προβλήματα.

Κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων, αναλαμβάνουν την άντληση των υδάτων σε πλημμυρισμένες κατοικίες, επιχειρήσεις, αποθήκες, υπόγεια και γκαράζ, καθώς και τη συντήρηση αγωγών και αποχετευτικών δικτύων. Διενεργούν υπεύθυνα και αποτελεσματικά εργασίες μεταφοράς λυμάτων, εκκενώσεις βόθρων και αποφράξεις αποχετεύσεων.

Ειδικευμένες εταιρείες στο πρόβλημα αυτό, διαθέτοντας  ειδικές μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και   αντλίες αναρρόφησης υψηλής πίεσης που συντηρούνται σε  τακτά χρονικά διαστήματα, πραγματοποιούν αποτελεσματικά αντλήσεις υδάτων  ακόμα και σε δυσπρόσιτους χώρους και περιοχές…. Με σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα διαφόρου κυβισμού διενεργούν  εργασίες άντλησης υγρών και  στερεών λυμάτων στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Η τεχνογνωσία, η πολυετής εμπειρία του προσωπικού τέτοιων εταιρειών  και η άρτια εκπαίδευση και εξειδίκευσή τους στον τομέα των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση και των πλέον περίπλοκων καταστάσεων.  Η ετοιμότητα και η αμεσότητα, η ταχύτατη  εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς αναδεικνύουν την αξιοπιστία μιας τέτοιας εταιρίας στο χώρο της άντλησης υδάτων.  Ο άψογος επαγγελματισμός και οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που παρέχονται καθιστούν  μια τέτοια επιχείρηση αποτελεσματική ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Δε χρειάζεται συνεπώς να αισθάνεστε ανασφάλεια και φόβο κάθε φορά που η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Με ένα τηλεφώνημά σας το πλήρως καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό των εταιρειών άντλησης υδάτων έρχεται άμεσα στο χώρο σας για να σας εξυπηρετήσει  με συνέπεια και υπευθυνότητα περιορίζοντας ενδεχόμενες ζημιές, που δημιουργούν απρόβλεπτα έξοδα, προστατεύοντας και διασώζοντας εσάς και  την περιουσία σας! 

 

Πηγή πληροφοριών: https://www.apofraxeis4u.gr 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button