Τρίτο Μάτι

Η Ελένη Χατζηγεωργίου για την εκδήλωση του 8ου γυμνασίου

“Μόλις βρήκα λίγο χρόνο και είπα να αναρτήσω κάποιο φωτογραφικό υλικό και μικρά βίντεο από την εκδήλωση του 8ου Γυμνασίου Ξάνθης με τη συνεργασία του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης. Σε μια πορεία αναζήτησης του Γρηγόρη Αυξεντίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο νέος μας Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, ο αγαπητός μου Ανδρέας Βασιλείου ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ που τους ανατίναξε το Ακρωτήρι, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας πατέρας Παϊσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Κουρτίδης, ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, η εκπρόσωπος του δημάρχου Ξάνθης κυρία Ψωμά, ο Λιμενάρχης Λάγος, πρόεδροι συλλόγων και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας μας, πολλοί φίλοι και φίλες εκπαιδευτικοί, γονείς των παιδιών που καμάρωσαν τα βλαστάρια τους και στο σχετικό βίντεο που αναρτώ με τον χαιρετισμό της πρόεδρου του Συλλόγου Γονέων του 8ου Γυμνασίου , η κυρία Σογκιούλ Ραμαδάνογλου μας συγκίνησε με τα λιτά της λόγια. Εξαιρετικά τα παιδιά και εξαιρετική η εκδήλωση που ετοίμασαν με τους εκπαιδευτικούς τους.

Συγχαρητήριασε όλους!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ και για την Κυπριακή σημαία που μου χάρισαν τα παιδιά η οποία είναι πλεκτή με βελόνες. Θα την κορνιζάρουμε και θα την τοποθετήσουμε στα γραφεία του Συλλόγου μας.”

Ελένη Χατζηγεωργίου,

 πρόεδρος Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button