Αγώνας Σπόρ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΗΜΑΣ

Ο Στέφανος Τζίμας έγραψε ιστορία ως ο νεαρότερος σκόρερ του ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας τον Γιώργο Κούδα, αλλά δίνει εξετάσεις με επιτυχία και στο σχολείο του
Είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά το ιστορικό γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό.
Ωστόσο, ο 17χρονος άσος είναι και μαθητής στη Β’ Λυκείου, με όσους τον γνωρίζουν να λένε πως είναι άριστος στις υποχρεώσεις του και θέλει να συνδυάσει την αγάπη του για την μπάλα με τις σπουδές του.
Το δικό μου ερώτημα στους ιθύνοντες του αθλητισμού της ώρας μας.
Προβλέπεται μετεγγραφή μαθητή από κάποια τάξη π χ. Β ΄ Λυκείου της Θεσσαλονίκης στη Γ ΄ Λυκείου Σχολείου της Βαρκελώνης, του Λονδίνου, της Μαδρίτης, του Μονάχου ;
Πριν τη λήξη του σχολικού έτους αυτό να το προσέξουν οι αρμόδιοι.
Δεν γίνεται ο Στέφανος να βρεθεί πολύ σύντομα σε κάποια μεγάλη ομάδα από αυτές που πρωταγωνιστούν στη διοργάνωση του Champions League και να βρεθεί αντιμέτωπος με τη νομοθεσία που διέπει τα της μαθητικής κοινότητας στην πατρίδα μας.
Έχουμε τόσες και τόσες πορείες διαμαρτυρίας.
Να μην έχουμε κάποια ανάλογη από τους συμμαθητές  του περιζήτητου μαθητή, με αίτημα να επιτραπεί η μεταγραφή του προτού  την αποφοίτησή του από το Λύκειο.
Προσέχουμε για να έχουμε.
Έστω για ένα χρόνο ακόμα.

Στέλιος Αρσενίου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button